Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 rondel dlaczego swoimi nowinkami nie zasmiecasz wlasnego "topici'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Czy polo, nie wiem Ty tam mieszkałeś Jesli pip w inie padnie, moze lidl to wezmie Brakuje tej sieci w tamtej lokalizacji Chociaz oni buduja swoje obiekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Chociaz nie, W grudziadzu jest w budynku stara kuznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlo1985 8 Napisano Marzec 13, 2016 Tobie wszystko co twojej wspaniałej osoby nie dotyczy z głowy wylatuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Bylam w kilkunastu pip W galeriach h. Odrebnych, na osiedlach I mam porownanie Czy to w asortymencie, czy ilosci klientow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Tak, milla Jedni mowia, ze niezgodnosc Inni, ze prog podatkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Np. w bydgoszczy, na wyzynach, jest pip a blisko kaufland Inny przy fabrycznej a obok g. pomorska i auchan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Aldi jest, kilka metrow przed lidlem Ale klientow malo Asortyment tez Kupuje tam tylko papier toal passate pom i orzeszki ziemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Tak Rabin tam kupuje i mieszkancy wiosek Duzy parking i za free Jsk przy tesco w centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 W kauflandzie kupują też własc sklepikow Tak, jak w auchan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 I obok media exp, Najwiekszy taki Sklep e inie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Dasz rade Pip razy trzy, z kazdej strony Tesco duze, to od powiesci krym A Biedronki sa co chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Czemu me nie? Chce tam kupic nowu monitor Ale rozwazam tez euro i moj sklep setwisoey od kompa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 to twoja podobizna? :)http://www.garnek.pl/kasztan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 w tesco byłam i wpadłam do euro, zobaczyć coś naocznie mm i saturn, to już teraz jedna firma, a może tak zawsze było, ale taka nazwa mi się pojawiła gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 nazwa media saturn a był to sklep media markt, ten po avansie w solnej ciekawe, ile czasu przetrwa gino rossi w solnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 czy to ważne zresztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 mm blisko BT:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 ja już zaczynam myśleć, co, gdzie jest w pn, bo muszę to logistycznie rozegrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 no dobra zaczynamy oglądać relaksacyjne programy, po intensywnej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś Polo Market sie poklocili wlasciciele i podzielili firme, jeden zostal przy nazwie Polo Market, a to drugie to chyba Mila czy cos takigo i wlasnie tam jest chyba ta Mila, a kiedys to sie nazywalo Polo M." x x koorfa, niech mi ktos wytlumaczy, jak mozna tak zbudowac zdanie. chyba tylko wyksztalcony rondel potrafi w taki sposob napisac. :D:D:D:D:D:D:D:D:DD::o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 gość, to są luźne rozmowy i nie ma przymusu poprawnej polszczyzny, wprawne oko i umysł zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 if, daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś Sa nowe wpisy na: www kasztanowakuchnia blogspot com serdecznie was zapraszam głodomory na mojego śmiecia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 luzne rozmowy przez ktore j. polski kuleje :D jak widac, rondel znowu rozwalil topik kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś Jakies worki w cebula 5 kilowe itp. Po cholere mi takie ilosci. Kiedys tam wszedlem po jakas drobna rzecz, to pol godziny jej szukalem. x hahaha a jak mozna to zdanie zbudowac ;worki w cebula ,ale ze co wsadzali worki w cebula po 5 kilo:D wszedł po jabola chcieli mu wcisnac worek z cebulą:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 czemu if ma dac spokój jak to swiete słowa ,z nim na jego topicu nikt nie pisze to tu przylazła ZARAZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Witam wieczorowo. Wielkanoc coraz blizej. Tego mazurka z przepisu Iftar chyba wyprobuje. Jak Wam minal weekend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 A jajaka do malowania na wielkanoc zostawiles ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś @Zuzanna: dla mnie swieta Wielkiej Nocy maja bardziej wymiar duchowy i katolicki modle sie do różnych obrazków , niz poganskie zwyczaje. Co do jajek maluje ale swoje wiesz te na dole ,do tego dobra krótka kiełbasa i jest git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach