Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Kawa na ławę

Polecane posty

Gość gość
zmieniłes zdjecie cwelu przez program komputerowy dokładnie przez program do obróbki zdjęc kogo ty chcesz nabrac głupia ZUZKE

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - Ladne miejsce

Gość gość
kogo chcesz ty nabrac ,myslisz ze nabierzesz kogos kto sie na tym zna :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - Nie mam FB

Ty chyba nie myslisz ze ktoś tobie w to uwierzy ze 300 zł płacisz za coś co w komórce idzie w 2 minuty tak przerobić? Mitoman do kwadratu :D

Gość gość
Wydana została nowa wersja programu FotoSketcher, za pomocą którego możemy przerobić zdjęcia np. z aparatu cyfrowego na prawdziwe obrazy, poprzez nakladanie przeróżnych efektów. W nowym wydaniu możemy teraz nadawać m.in. efekt malowania przy użyciu szpachelki. FotoSketcher 2.45 wydany! Z programem FotoSktecher możemy się poczuć jak prawdziwi artyści. Nie musimy mieć wybitnego talentu, żeby stworzyć imponujący szkic, namalować piękny obraz czy narysować komiks. Wystarczy, że klikniemy kilka razy myszką i skorzystamy z odpowiednich filtrów, które przerobią nasze zdjęcia na rysunki, obrazy czy komiksy. O ile wiele programów posiada takie funkcje, o tyle FotoSketcher skupia się całkowicie na przerabianiu zdjęć w ten sposób, dzięki czemu użytkownik ma duży wpływ na ostateczny efekt za sprawą ilości opcji, efektów i suwaków. - See more at: http://www.download.net.pl/fotosketcher-245-przerabia-zdjecia-na-szkice-obrazy-i-rysunki/n/1611/#sthash.gdPyiYX7.dpuf x ze tym programem mozesz zmienic co chcesz bez tych 3 stów co nabierasz kazdego debilu.Po zatym w sieci jest mnóstwo innych programów darmowych ,których mozesz użyc

Gość gość
nie rozumie jednego czemu tylko takiemu debilowi wierzy Zuza ,tez taka ograniczona jak on:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - Jedziesz na swieta do Polski ?

Gościu żaden program nawet potrzebny nie jest. Funkcje sketch photo maja teraz nawet smartfony wbudowana. Moja xperia z 2 mogę od razu takie foto zrobić bez żadnego przerabiania. X Maciek ile masz stron komiksu? Jedna,czy nawet nie? :D

Gość gość
Maciek B dziś @gosc: zalezy mi na profesjonalnym komiksie i kpinie z was wszystkich mam zamiar wydac na niego kilkadziesiat tysiecy zotych o ile będa hojne moje soczki z usa. Oczywiscie to pierwsza czesc calej serii. To bedzie cala seria, cos jak Tytus Romek i a`Tomek. Bohaterami pierwszej czesci beda Agnieszka i ja. Tytul: "W poszukiwaniu zaginionej minety".

Gość gość
pyk

Gość Błazen 000
rondel za dużo kombinujesz :D

Gość gość
pyk

Gość Błazen 000
komiksu nie możesz skonczyc ,tak samo jak stazu mysliwskiego od 2 lat ,oczywiscie głupia zuza w to wierzy ,moze noga ci sie podwineła na egzaminie:D kanał you tube tez ci siadł:D ksiązkie krtóra piszesz tak samo ,no popatrz jak zbieg okoliczności :D czym chcesz jeszcze zachwycic naiwna publike na temacie alki ,bo twój już umarł:D

Gość gość
Zuza juz zachwyciłes sie komiksem czy sie dałas nabras jako dziewczyna wieśniara:D oczywiscie publicznie sie nie przyznasz świergol mu dalej :D

Gość gość
Zuza kazdego wypytuje, lecz o sobie nic;)

Gość gość
Na fejsie wystarczy miec profil "martwy" Np. Ala zaradna, czy jan niezbedny;)

Gość gość
zuza to po postu cienka c/i/p/a

Gość gość
A co będzie w dalszych komiksach?

Gość gość
Zuza jest wyjatkowo tempa, ze nie wiem, jak sobie radzi w pracy i w zyciu

Niekończąca w sensie nigdy nie dokończona dalej jak w umyśle mitomana nawet pierwsza strona komiksu? :D Tak, wiem, pytanie z teza :D

Gość gość
A gdzie gość k, największa przydupaska Maciejaska? :D Już nie wchodzi mu w zadek?

Gość gość
No właśnie;)

Gość gość
najbardziej ta atmosfere tworzy kasztan:D

cóż, jaką atmosferę sobie stworzycie, w takiej będziecie siedzieć cool.gif x Ty tu ofc przelotem na miotle jesteś i Ciebie to nie dotyczy :P

Pavlo, zrobiłeś się czepliwy jak baba przed okresem. może seksu ci brakuje? :P