Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Mam wynajmować pokój. Narazie widziałam go tylko na zdjęciach. wlaściciel mieszkania obiecał zarezerwować go dla mnie bo byłam pierwsza. Miałam ogladac mieszkanie w czwartek -przełożył na piatek, miałam przyjechac dzisiaj, to powiedział, ze jest chory i moge obejrzeć w niedzielę... Poza tym obiecał zdjąć ogloszenie ,a ono nadal jest. Niby sie ze mna kontaktuje i powiedział, ze na 100% mi wynajmnie Co o tym myslicie?

Gość gość
potrzebnie sie tym przejmuje czy przesadzam?

Gość gość
up

Serio? Widzę, że jeszcze trochę i ludzie będą tutaj pytać czy kupić mają masło "Łaciate" bo stoją obecnie przed chłodnią w sklepie i nie widzą na półce "Osełki". Oświecę Cię, poczekaj do niedzieli i zobaczysz czy dojdzie do tego spotkania czy nadal będzie kręcił. A jak będzie kręcił to chyba lepiej rozejrzeć się za czymś innym, co nie?

Oczywiście nie chciałem Cię tym urazić. Po prostu wydaje mi się to pytania dość dziwne... ;P

Gość gość
No moze glupie pytanie, ale martwie sie tym wiec chcialam sie doradzic... A na tym ogloszeniu mi akurat zalezy bo jest w dobrej lokalizacji i tanio :O Wiec nie wiem czy ten facet cos kreci czy faktycznie nie mogl sie spotkac na ogladanie... Z drugiej strony skoro obiecał to tez chyba nie bez powodu

Jeśli możesz poczekać do niedzieli to ja bym na Twoim miejscu zaczekał i sprawdził czy coś z tego wyjdzie ;) W między czasie możesz jeszcze porozglądać się za czymś innym :)

Gość gość
Ok dzieki :) Jeśli w niedziele przełozy oglądanie pokoju ( już 3 raz) to chyba zrezygnuję :( Choć szkoda by było bo mieszkanie jest idealne