Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdrowywesoly

Rozwiązłe dziewczyny

Polecane posty

Ludzie, którzy biorą ślub, w większości chcą mieć dzieci. Ale nie wszyscy wiedza, jak wpływa na zdrowie potomstwa DZIEWICZA CZYSTOŚĆ, że to właśnie od niej zależy – jakimi będą ich dzieci. Nasi przodkowie wiedzieli o tym, umieli zauważyć, że od rozpustnej dziewczyny nie ma dobrego potomstwa i dlatego nierządnice były surowo karane. Dlatego moralnie upadłe dziewczyny uważano za zepsute, niegodne zamążpójścia.

Gość gość
a durnych trolli w średniowieczu wieszano za jądra lub sadzano na hiszpańskim ośle, postuluję powrót tamtych metod

Gość gość
jesteś narcyzem i tu cie boli

Gość gość
Masz racje autorze tematu.

Gość gość
zdrowy to ty moze i jestes na ciele ale napewno nie na umysle a wesoło to mi jest jak czytam takie pierdoly haha

Jeszcze w czasach głębokiej starożytności u naszych przodków istniał zbiór moralnych zasad o czystości i dziedziczności. Oni wiedzieli, że od rozpustnej dziewczyny nie ma dobrego potomstwa. W naszych czasach, tę prawidłowość potrafili wyjaśnić genetycy, który odkryli w XX wieku zjawisko, nazwane „telegonią” („tele” – w oddali, daleko, „gonia” – oznacza gruczoły płciowe, hormony. Telegonia – odległe hormony płciowe). Polega ona na tym, że decydujący wpływ na całe potomstwo kobiety ma pierwszy mężczyzną w jej życiu. Właśnie on zakłada genotyp (podstawę biologiczną) potomstwa kobiety, niezależnie od tego, kiedy i od kogo będzie ona rodzić swoje dzieci. Mężczyzna, który pozbawił kobietę dziewictwa, staje się genetycznym ojcem jej przyszłych dzieci. Dziewczyny obowiązkowo muszą wiedzieć o tym, żeby uniknąć nieodwracalnego błędu. Odkrycie telegonii natychmiast zostało ukryte przed rozgłosem publicznym, ponieważ zamykało drogę dla wszelkiego rodzaju rewolucji seksualnych i innych globalnych zmian systemu ogólnoludzkiego, takich jak pseudo humanizm, kosmopolityzm, deprawacja młodzieży, rozwój rock- i innych pseudo kultur, narkomanii, alkoholizmu, aborcji, ateizmu, przykrytego i jawnego satanizmu.

Gość gość
to telemózgonia, telemózgonia zryta jest i masz problem lecz sie poki nie jest za pozno 🖐️

Gość gość
Czystosc zawsze ma znaczenie.

Moja mam zachowala czystosc :D do slubu i dlatego ja i moje rodzenstwa jestesmy madrzy ale np moje kuzynostwo to juz nie wiem po kim bo takie debile i niedorozwoje mentalnosc rodem z komuny

Gość gość
No popatrz, mój ojciec był jedynym partnerem mojej mamy, a z mojego brata to tępak i klasyczny patol jak z jakiegoś marginesu społecznego. W dupę sobie wsadź te swoje teorie, bo stamtąd się wzięły. :D Idź być głupim trollem gdzieś indziej.

Gość gość
Autorze tematu, cos w tym jest. Ludzie chca opluc to co piszesz bo to jest prawda. A prawda nie jest medialna :(

Gość lóbie to tak mi groj
Haha nie ma jak to sobie samemu na swoje tematy odpisywac :classic_cool:🖐️

Gość gość
Czystosc ma wartosc. Za to puszczalstwo u zdrady nie. Ot, cala tajemnica :) 🖐️

Gość heniek szuka drugiej polowki
"puszczalstwo u zdrady"??? zwal sobie bo cos cie cisnie

Gość gość
Puszczalstwo & zdrady