Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile placicie za wynajem w Londynie 2016

Polecane posty

Gość gość

I co wynajmujecie ?

Gość gość
500funtow ale standard dziadoski, gorszy niz w polsce, SMIERDZACA wykladzina w hallu pamietajac achyba czasy tchacher, jakies dziwne CZARNE PLAMY w lazience śmierdzi chyba GRZYB bo ciapate nie wietrzyli, nie rozumiem czemu sa tu DWA KURKI W ZLEWIE? szok jaki ten uk zacofany :classic_cool:

Gość gość
Za 500 funtow to pokoj, tak?

Gość gość
hahaha 500f , czyli prawie 300zl. Za ta kwote w polsce mozna wynajac piekny domek z dwoma sypialniami wlasna kuchnia lazienka z kabina i malym ogrodkiem. W uka tylko za taka kwote pokoj :D a kuchnia dzielona z ciapatymi:D W polsce jest tanio a nieudaczniki pluja na nią bo im nie wyszło hehe.

Gość gość
korekta 500f oczywiscie prawie 3000zł mialo byc

Gość gość
Z tym ze debilu 500f to polowa minimalnej a 3000zl to 2 minimalne. Tepak je/bany. Dokladnie tylko debile tyle placa za pokoj w Londynie i mieszkaja w kilku w pokoiku jak nedzne szczury, jak ty z kumplami robiles brudasie. Ja kiedys wynajmowalem pokoj za 200f. Zryj kal szmato i gnij w PLU.

Gość gość
Ty nawet minimalnej w uka nie masz kiblomyju :D przechwala sie chłoptaś:D w polsce dba sie o mieszkania nie ma grzyba rozumiesz cfelu? w uka nikt nie dba o wynajmowane bo to nie ich przychodza robia grzyba i boordello

Gość gość
Ja peerdoolee co za zjeb. Ma chyba roztrojenie jazni. Sam zaklada temat i sam sobie odpowiada. Raz jest w uk raz w Polsce.

Gość gość
Dokladnie nie mam minimalnej tylko kilka minimalnych beueheheaaahahaha kible to ty szmato czysciles, dlatego tak to wspominasz :D

Gość gość
500 to połowa minimalnej w uk . I co z tego? Za pozostałe 400-500 nie da sie zyc a co najwyżej dziadować

Gość gość
gość dziś hahaha 500f , czyli prawie 300zl -- ale zarobi 1300f to prawie 7400zl, za te kase to wynajalby 4 pokojowe mieszkanie w centrum warszawy, ale polaczki tyle nie placa, chyba ze sie jest dyrektorem :P ile za pokoj? 3strefa w londynie 800f za wynajem, 1100f z rachunkami, wyplata (tylko moja) 3600f, mojej laski (chyba na waciki, bo i z mojej zostaje) 1300f, na zarcie nam idzie 400-500f. moglibysmy przeniesc sie spokojnie do wiekszego, ale po co? te jest jasne, czyste, cieple, (dwa pokoje z kuchnia) dla nas wystarczajace :)

Gość gość
Jeszcze lepszy, ponad 1000 za pokoj BUEHEHEH KAFE KOCHAM CIE za ta rozrywke :D

Gość gość
Takie sa ceny w Londynie

Gość gość
A nie doczytalem, mieszkanko. :p ale tez jak zwykle, dziadowanie za 500? Skad wy sie urywacie? :D nawet za 2 minimalne w Londynie da rade zyc na ok poziomie, nie mowie o innych miastach UK bo tam to nawet przy 2 min to raj i mozna duzo odkladac. No chyba ze sie jest krolewiczem albo krolewna z PLU oczywiscie, co wszystko oprocz palacu ze zlota traktuja jak bude dla psa. Mentalnosc pokur/wiencow z PLU :O no koniec sranka, ide spac :p

Gość gość
Zeby nie bylo, pisalem o minimalnych bo wiekszosc tyle zarabia przez lata i w PLU I UK, no moze niewiele wiecej. A bingol pisal ze nawet minimalnej nie zarabial dlatego musial wracac bo mu funcikow zabraklo na alko, fajki i zielsko. :o

Gość gość
wyplata (tylko moja) 3600f, mojej laski x To juz zarabiasz 3600 a nie 1725 debilu? :D :D wow:D bajkopisarz piertolony zdemaskowany :D ty nie masz przeciez laski ktora by chciała takiego obszczymura na socjalu:D

Gość gość
Dwie minimalne to 1800-2000 funtow na 2 osoby. Za to dobrze zyc w Londynie? Samo wynajecie pokoju to koszt 700-800 funtow minimum na dzien dzisiejszy, wiec o czym Ty mowisz w ogole. To sa smieszne pieniadze jesli chodzi o hollendarne koszty w stolicy

Gość gość
gość dziś Xxx Pier/doli ci sie we lbie chlopaczyno bingolska. Z tym 1750 to do mnie gadales szmaciarzu ze pisalem ze tyle zarabiam hehe. Nigdy nie mowilem ze zarabiam 1750 i to nie ja pisalem o 3600. Tepaku. Widocznie jedyna osoba ktora latwo rozpoznac tu jest bingol :D i jak go to boli ze ktos ma kobiete a on musi pisac ogloszenia i obiecywac darmowe pokoje za seks BUEHEHEHEAAAHAHAAA co za frajer ale ale to nic nie da bo wszyscy wiedza ze pedrylem bingol jest :D 🖐️ HUEHEHE

Gość gość
gość dziś Xxx Czekam na rozpiske reszty wydatkow.

Gość gość
Nigdy nie mowilem ze zarabiam 1750 i to nie ja pisalem o 3600 x Tak sobie tłumacz buahaha:D po stylu pisma widac ze to jedna i ta sama osoba pisałą bajkopisarzu z uka BUAUHAHAH:D gnijesz na garnuszku u mamusi w PL a nie mieszkasz w uka :D

Gość gość
Niech ci bedzie tepaku. :D

Gość gość
Wszyscy się przejmują tym co bingol myśli. ;)

Gość gość
Wszyscy się przejmują tym co zmywaki na socjalu myśla :classic_cool:

Gość gość
Nigdy na zmywaku. Zero pensa z benefitow. Na poczatku wozek widlowy w fabryce, spoko robota, na poczatku za dobrze nie jezdzilem a teraz krece baczki z zamknietymi oczami i nie wazne co na widlach. :D Po okolo roku agencja pracy w tej samej fabryce. Placa min wzrosla 2x. Po kolejnym roku awans +500f. I jeszcze jeden po jakims czasie, +600f. :D W agencji glownie przy kompiku ukladanie list pracownikow, payroll czy szkolenia. :) Moge tak pracowac do konca moich dni. Odkladamy okolo 3000f miesiecznie. Moja dziewczyna tez pracuje w agencji. Wynajmujemy piekne mieszkanie za 700f, bez grzyba, dywanow i jeden kurek wszedzie, srodkowa Anglia. :) Zryj kal bingolu w PLU i napisz ze sobie to wymyslilem. :D BUEHEHEHEAAAHAHAH

Gość gość
Odkladacie 3000 ha ha ... Chyba 300 ale jedno zero za duzo Ci sie wcisnelo :D

Gość gość
Eh wuefisto, zal du/pe sciska, ze po 5 latach sknerstwa w Uk na kawalerke bylo jedynie stac ?:D A, zapomnialam, ty wcale nie byles w UK , a ni nigdzie indziej poza swoja wioska :P

Gość gość
Mysl co chcesz. :D

Gość gość
Ludzie i po co się pchacie do Londynu, jednego z najdroższych miast świata, jak macie prace za 7 czy 8 na godzinę?? Ja w Wolverhampton, blisko centrum, wynajmuję mieszkanie z czynszem 820/miesiąc, metraż prawie 70 m kw! mieszkam z męzem i dzieckiem, mąż nieźle zarabia ja mniej ale nie narzekam; zyjemy na luzie, podróżujemy i odkładamy na spokojnie ok 350-400f miesiecznie.

Gość gość
Ja w Wolverhampton, blisko centrum, wynajmuję mieszkanie z czynszem 820/miesiąc xxx ja w Grays (30 km od centrum Londynu) wynajmuję domek z ogrodem za 800/mies!!!

Gość gość
A ja wynajmuje domek w PL za 2000zł w standardzie jakim wy smiecie w uka nie macie z piekna działeczka i odkladam miesiecznie 4000zł. Programista java. Trzeba było sie uczyc kiblomyje drugiej kategorii w uka.