Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile placicie za wynajem w Londynie 2016

Polecane posty

Gość osterska
ja w Grays (30 km od centrum Londynu) wynajmuję domek z ogrodem za 800/mies!!! x czyli ponad 4000zł przepłacasz tłuku:D ja w PL wynajmuje za 1500zł,, faktycznie wielki biznes robisz błehehehh :D

Gość gość
Standard ktorego w UK nie mamy? Pustostan? BUEHEHE a te 4000 to przez rok? Wuefista kolejna bajeczke wymyslil :D

Gość gość
Odkladamy okolo 3000f miesiecznie. x Chyba rocznie gołodpucu:D HAHAHAH x Moja dziewczyna tez pracuje w agencji. x Wiemy, w agencji towarzyskiej :D błeheheheeeeee , pewnie jakas paszteciara:D normalna sie nigdy nie zwiaze z gołodpucem takim jak ty :D

Gość gość
1500zł to moze zarabiasz w Polsce a nie wynajmujesz za tyle bingolu. Jak masz znajomości i dzięki temu pracę. Nie przeliczaj na zł. Porównaj jednostki. Jak np para zarabia okolo 5000f. Wiec wynajecie nawet za 1000f i 1000f na zycie to nic. Ile zostaje? W Polsce za 1000zł to najwyżej malutką klitkę wynajmiesz a za 1000f poza Londynem 2 (dwa) domy.

Gość gość
Z toba sie super modelki wiaza smieciu :D takie ze az musisz pisac ogloszenia darmowych pokoikow za seks BUEHEHEHEAAAHAHAHA za ta agencje towarzyska to chetnie bym ci ten krzywy paskudny ryj obil. Daj swoj adres to wpadne qrwo na pogawedke smieciu mocny w gebie w internecie. Zazdrosny nedzny smiec

Gość gość
Jak np para zarabia okolo 5000f. x Ty smieciu za tydzien bedziesz zarabiał pewnie tyle:D kundle tydzien temu miał 1725f a teraz juz 2500f :D :D BUHAHAHAH piepszony bajkopisarz na social welfare :D

Gość gość
Bo wszystkie posty oprocz twoich to ja pisze. :D 5000 nie znaczy ze ja i ona zarabiamy dokladnie po 2500. Napisalem ile zarabiam i dlaczego. Mysl co chcesz szmato bez jakichkolwiek sukcesow, wyksztalcenia i co najwazniejsze zdolnosci. Pewnie nawet prawka nie masz BUEHEHEH