Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowód moje drogie panie że mają zbyt wygórowane wymagania

Polecane posty

Gość gość
Mam gorącą prośbę do wszystkich: 1. Wpiszcie coś w stylu "modeli do związku" w wyszukiwarke kafe 2. Zobaczcie ile tego chłamu naspamował 3. Nie odpisujcie mu nigdy więcej Pozdrawiamusmiech.gif

Gość gość
komentarz " Co powinien zrobic facet zeby zdobyc kobiete? Przystojny NIC! " kolejne "Co musi zrobic przecietny? CZEKAC! az panienka zaliczy kilku przystojniakow ktorzy nastepnie kopna ja w tylek po czym dopiero zauwazy przecietnego" powyższy komentarz nie należy do mnie mogę takich perełek dużo znaleść bo to nie trudno

Gość gość
gość dziś kolejny spamer jak z namysłowem wyjdź z tematu bo to bardzo poważny problem

Gość gość
Ty śmiesz zarzucać komuś spamerstwo kochanie? Ten problem nie jest poważny. Jest urojony :P

Gość gość
gość dziś Proszę wpisać "Namysłow" w wyszukiwarke kafetaria zobaczyć co ta pisze a problem jak w temacie jest bardzo poważny i czekamy na odpowiedzi. Oczekiwania kobiet jest zbyt wygórowana do dzisiejszych mężczyzn

Gość gość
Mam gorącą prośbę do wszystkich: 1. Wpiszcie coś w stylu "modeli do związku" w wyszukiwarke kafe 2. Zobaczcie ile tego chłamu naspamował 3. Nie odpisujcie mu nigdy więcej