Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiję mojego ojca

Polecane posty

Gość gość

Witam, na wstępie napiszę, abyście nie brali tytułu aż tak poważnie, chociaż z racji tego że jestem osobą znerwicowaną nachodzą mnie różne myśli... Otóż mój ojciec strasznie chrapie :/ Może polecicie jakieś dobre środki na chrapanie? Mówie, żeby poprosil nawet coś od lekarza to mu zapłacę za te preparaty na chrapanie ale on ma to gdzieś.... Polećcie coś to mu kupie, bo jak nie to sie wykoncze nerwowo, słychać go na cały dom, chrapie jak traktor albo gorzej

Gość gość
Noszenie non stop stoperów do uszu jest uciążliwe - wystarczy mi że musze w nich spać, a od regularnego noszenia ich zaczęła boleć mnie głowa

Gość gość
Najprawdopodobniej ma przesuniętą przegrodę nosową po jakimś złamaniu, albo bezdechy senne, które są niebezpieczne. To może sprawdzić tylko lekarz. Nie ma środków farmakologicznych na chrapanie.

Gość gość
wysłać go do laryngologa

Gość gość
Heh moja żonka też tak mi kiedyś powiedziała że mnie zabije bo chrapie jak dzik :P W moim przypadku sprawdza się suplement który zamówiłem na stronie anty-chrapanie.pl Działa sukcesywnie stopniowo zmniejszając natężenie chrapania aż do jego zupełnego wyeliminowania. Polecam u mnie działa

Gość gość
stosuje ten suplement od tygodnia i rzeczywiście działa bo już o wiele mniej chrapie

Gość gość
Już nie mogłam znieść tego cholernego chrapania. Masakra facet w sile wieku a chrapie jak jakiś dziadziuś. Zdecydowałam się na zakup polecanego przez was suplementu z anty-chrapanie.pl dla mojego faceta i przyznam że to uratowało go przed wywaleniem z sypialni. W KOŃCU mogę spać bo przestał chrapać. Polecam