Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xawienne

Teściowa wtrąca się

Polecane posty

Gość xawienne

Moja teściowa jest nie do wytrzymania. Od samego początku konplikowala nam życie. Jako narzeczeństwo, podjęliśmy decyzje, ze chcemy razem zamieszkać. Mój maż pobierał rente za zmarłego swojego tatę. Oczywiście mieszkając razem maż musiał jej przelewać na konto, większą część. Nie mial u niej żadnych u niej zobowiazań. I tak trwalo do ślubu, do ktorego za wszelką cene nie chciała doprowadzić. Mieszkając na swoim codziennie dzwoniła, przychodziła , mowila co mamy robic na co wydać i etc. Będąc w ciąży caly czas wydzwaniala do męża i prosila go o rozne rzeczy np. Przyjedź podejdź, zalatw mi to czy tamto. Wtedy nie wytrzymałam i powiedziałam mezowi, że tak dalej nie może być. Oczywiście stało sie tak ze w tym momencie przyszła teściowa, zaczela mnie wyzywać. Mowic ze to nie mojego męża dziecko, ze chce testów DNA, ovzywiscie doprowadziła do tego ze znalazlam sie w szpitalu. Po urodzeniu dziecka na szczęście po urodzeniu dziecka wyjechała, za granice ale nawet za granicy nam probuje ustawiać zycie. Caly czas przy mnie opowiada mezowi z jakimi tak dziewczynami pracuje i rzuca zdaniami typu: Napewno ta Ola by Tobie sie spodobała. Tesciowa przyleciała miesiac, temu w odwiedziny . Tydzień przed loncem jej odwiedzin, zaczela buntować moje dziecko powiedz mamie ze jest glupia. Ze tata Ciebie nie kocha i etc. Wybuchłam powiedziałam ze sobie nie zycze takich sytuacji( tesciowa uwaza sie za piękna dame ( 59l.)na która leci ile 20 i 30 l. )Wyzwała mnie od rożnych. To jej kazalam wyp.... dosłownie( w nerwach wypowiedzialam to wiem ze nie powinnam) a ona na to ze to jej syn zarabia ode mnie wiecej i nigdzie nie pojdzie. Na szczescie tylko moje ze maż stanął po mojej stronie i jakos wyszła z mieszkania. Wrociła do Belgii ale caly czas wydzwania do meza probuje manipulowac nim. Nie chce stawiac tez jwgo nad wyborem Ja czy jego matka. Nie wiem co dalej robic . nic nigdy w zyciu jej nie zrobilam. Chcialam miec dobre kontakty z nia, ale tez ile czlowiek moze tak wybaczac kazda obelge pod swoim adresem uslyszana z jej strony.

Gość gość
Jedyne wyjscie to całkowite zerwanie kontaktow

Gość gość
psycholka,ja juz dawno zgłosiłabym na policję ze nachodzi mnie i wykańcza psych rujnuje związek