Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobiece forum, które wciąż obraża kobiety

Polecane posty

Gość gość

Mam tego serdecznie dosyć. Dzień w dzień jestem tu obrażana w kolejnych tematach - jako kobieta i jako Polka. Jedynie w ciągu wczorajszego dnia zostałyśmy moje drogie panie nazwane: "c****i", "szmatami", "q***ami", "dajkami", "mdłymi", "bez cycków". A tak jest dzień w dzień. Dziwicie się, że nie macie żadnej kobiety? Odechciewa mi się rozmawiać z jakimkolwiek mężczyzną w rzeczywistości. Kiedy sobie uświadomię, że połowa z was myśli tak o mnie zanim zdążymy wymienić uścisk ręki, mam ochotę zwymiotować i do końca życia być sama. Nie w*****a was to dziewczyny?

Gość gość sylwia
Masz rację!!Mam dokłasnie takie samo zdanie na temat facetow.

Gość gość
Jako mężczyzna mogę Cię tylko przeprosić i proszę żebyś nie zapomniała o tej drugiej połowie :)

Gość gość
Idź sie pobaw swoim bolerkiem suczko to ci zaraz ciśnienie z gaci ujdzie :)

Gość gość
10:42 Dziękuję Ci bardzo za ten post i pozdrawiam :)

Gość gośćvjvmvmbkbk
Ja na kafe wchodze jak mi sie podczas "aktu defekacji" nudzi :-D Wiesz wchodze zeby sie posmiac i nie biore sobie tego do serca, przeciez Ci faceci to same nol lajfy, co dziesiaty zaledwie pisze z sensem. Cala reszta siedzi tu po to zeby sie wyzyc i powciskac kobietom bo w zyciu jedyna kobieta z ktora rozmawiaja to ich natka, ktora pytaja tylko "co dzis na obiad?" Nie przejmuj sie. Jak mojemu opowiadam co tu czytam to peka ze smiechu, bo zaden normalny facet o 99% tych wpisow tak nie mysli. Przeciez to przegrywy. Pzdr:-)

Gość gość
zauważ, że faceci, którzy dzień po dniu obrażają kobiety na tym forum, to na ogół młodzi mężczyźni z patologicznych rodzin albo tacy, którzy mają tzw. "fobię społeczną", nie chodzą do pracy i dzień spędzają przed komputerem. prawda jest zaś taka, że prawie każdemu odbija bez towarzystwa innych ludzi, a zwłaszcza facetowi bez kobiet. co zatem im się roi we łbach? ano wmawiają sobie, że ich brak przystosowania do społeczeństwa jest winą kobiet i zaczynają ich nienawidzić. stąd te tematy - trochę trolla i wołania o uwagę, a trochę prawdziwej nienawiści. żałosne, ale moderacja tego forum chyba odeszła na dobre...

Gość gość
Autorka na 100% nie ma już błony dziewiczej.

Gość lola in slacks
Zgadzam się, mnie też jest bardzo przykro kiedy czytam takie komentarze. Z drugiej strony przypuszczam, że to ściśle określone grono kilku osób dodaje te tematy i mam wielką nadzieję, że nie wszyscy panowie tutaj podzielają te przykre opinie i zwyczaje.

Gość gość
obrażanie mnie jako kobiety raczej mi zwisa i powiewa, na takiego debila jak Przemuś to już nawet uwagi nie zwracam. gorzej z tymi idiotami, którzy prowadzą swoja wersję "świętej misji" i codzienną, nudną do porzygu propagandę, która robi z kobiety przedmiot. to jest moim zdaniem niebezpieczne, bo o ile większość dziewczyn zaśmieje się takiemu w twarz, o tyle zawsze znajdzie się parę z obniżoną samooceną, które dadzą sobie wmówić wyznawane przez kretyna skrajne wartości... np., że seks służy WYŁĄCZNIE prokreacji :O

Gość gość
Wyobraź sobie, że wpis "sprawdzę majtki wszystkich cip czy mają błonę " obraża także dziewice :P

Gość gość
Tak się zaczęło robić odkąd małolaty dorwały się do Internetu. Najgorszy hejting zaczął się ponad 3 lata temu na forum dla kobiet w ciąży i matek. W każdym poście ktoś wyzywał Panie id k***w, suk rozpłodowych itp. Jak wiadomo ta grupa kobiet jest najbardziej narażona na szykany, bo kobiety w ciąży podchodzą do wszystkiego bardziej emocjonalnie. Takie gnoje cieszą się, że komuś ubliżają, a jeszcze bardziej jak ktoś na to reaguje.

Gość gość
Najgorsze jest to, że ktoś kto ma nick ADMINISTRATOR sam takie tematy umieszcza i promuje. Dziwię się, że forum dla kobiet dopuściło do takiego stanu w jakim jest teraz. Wartościowych tematów to można tu z lupą szukać, reszta to wulgarny spam.

Gość gość
Na początku też nie zwracałam na to uwagi, ale ostatnio zauważyłam, że nawet stali spamerzy stali się o wiele bardziej wulgarni i chamscy niż na początku swojej krucjaty… Mam nadzieję, że młodsze dziewczyny nie przejmują się takimi hasłami i te wpisy nie dają pełnego obrazu młodszego pokolenia..

Gość gość
Najgorsze jest to, że ktoś kto ma nick ADMINISTRATOR sam takie tematy umieszcza i promuje. Dziwię się, że forum dla kobiet dopuściło do takiego stanu w jakim jest teraz. Wartościowych tematów to można tu z lupą szukać, reszta to wulgarny spam. x Zgadzam się. To forum było o tyle fajne, że można było wymienić się radami, doświadczeniami. Sama staram się radzić panom i paniom w wątkach w sposób merytoryczny, niestety coraz trudniej znaleźć tutaj temat, który nie jest śmieciowym chłamem. Zastanawiam się jak to jest możliwie. Czy tutaj nie ma żadnego administratora? Nie widzicie, że jakość tego portalu spada na łeb, na szyję?

Gość gość
Młode suki służą do zabawy a stare suki służą do gotowania i sprzątania.Is it right, b***hes?

Gość gość
Ja do forum wróciłam po ponad 3 latach. Właśnie zrezygnowałam z niego jak byłam w ciąży, bo wtedy już nie chciało mi się walczyć z wiatrakami. Ale poziom kafe na przestrzeni 10 lat spadł do największych nizin. Dziwię się, że jeszcze ten portal nie został zablokowany, bo co chwilę łamane są tu prawa.

Gość PRAWlLNlAK
A mnie interesuje coś innego. Wszyscy drą ryje jak to należy postępować patriotycznie i bronić naszego narodu, a potem siedzą na kafe i wulgarnie wyzywają nasze polskie kobiety. Jak chcecie wymagać od innych narodów szacunku do Polski i Polaków, skoro sami poniżacie nasze kobiety i wyzywacie je od "g****a"? Sami piszecie posty "wyślijcie nasze puszczalskie kobiety ciapakom" i dziwicie się, że oni nie mają do innych za grosz szacunku? Spotkalibyście prawdziwego narodowca to by was przeciorał chłoptasie. Serdecznie przepraszam wszystkie Panie w tym wątku, które poczuły się dotknięte takimi słowami. Zapewniam, że nie wszyscy tak myślimy.

Gość gość
Najgorsze jest to, że ktoś kto ma nick ADMINISTRATOR x on ma nick ADMlNlSTRATOR a nie ADMINISTRATOR… Zwracam na to uwagę.

Gość gość
Nawet w wątku o obrażaniu ktoś nas obraża. Widzicie dziewczyny, to po prostu jakieś skrzywienie :P

Gość gość
racja!!! czy to forum nie ma admina?

Gość gość
Czysta patologia

Gość gość
Mnie drażni to, gdy jest usuwany temat, bo jeden lub dwóch hejterów się dorwie do normalnego topiku i robią z niego emocjonalne szambo. Potem osoba, która naprawde potrzebowała rady i pomocy boi się znowu założyć temat.

A nie sądzicie że takie topiki jak ten oraz odpowiadanie w zakładanych przez tych idiotów tylko ich nakręca :P

Gość gość
Co do ich topików - zawsze staram się zawsze umieszczać info o tym, że to spamer i nie warto mu odpisywać. Ale wiadomo, że na forum są też zupełnie nowe osoby, które myślą, że topik jest prawdziwy i odpisują z oburzeniem… A spirala się nakręca :( Może niepotrzebnie założyłam ten topik, z drugiej strony jeden z dzisiejszych tematów na forum był tak chamski, że aż mnie zatkało. Pomyślałam, że może inne kobiety chciałaby zobaczyć, że są jeszcze na tym forum normalne osoby, które nie popierają zachowań tego typu.

Gość gość
obrażanie to domena bardziej kobiet niż mężczyzn

Gość gość
dziś który topik jeśli można wiedzieć madam?:)

Gość gość
11:47 raczej nie. umiem rozpoznać, że większość chamskich wpisów jest produkowana przez paru stałych męskich bywalców, którzy napiszą coś obrzydliwego dla samej radochy.

Gość gość
Nie potrafię go teraz znaleźć bo już zniknął, ale dzisiaj od rana w ogóle przewinęły się same hity - "zaglądanie c***m do majtek, żeby sprawdzić czy mają błonę", "aborcja żeńskich zarodków", "wszystkie Polski to q***y" i inne, podobne tym. Mam wolny dzień, zaglądam na forum a tu od rana takie powitanie. No i trochę wyprowadziło mnie to z równowagi, nie powiem ;) Tym bardziej, że wcześniej widziałam już dziesiątki takich tematów.

Gość Hejter kobiet
dzięki, to były akurat moje tematy :)