Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobiece forum, które wciąż obraża kobiety

Polecane posty

Gość gość
11:47 No właśnie my mamy na myśli te wpisy, które stale pojawiają się na forum i w bardzo obelżywy sposób obrażają użytkowniczki portalu. W dodatku niektóre tematy zakładają zalogowani użytkownicy i nie rozumiem dlaczego nie istnieje tutaj coś takiego jak ban… Ten wpis, który mnie wkurzył chyba był autorstwa tego świra od dziewic, ale był wyjątkowo chamski. Ale zniknął gdzieś w całym tym chłamie, który tutaj naprodukował.

Gość gość
12:03 Tak więc masz pewność, że wszystkie panie na tym forum mają Cię serdecznie dosyć i czują się przez Ciebie obrażone. Misja spełniona ;)

Gość gość
nikt nie obraża tutaj kobiet !!

Gość gość
zgadzam się z autorką, ja przez te durne wpisy na kafeterii też zaczęłam podejrzewać każdego faceta o takie myslenie. wiem, paranoja, ale ręce mi opadają kiedy czytam te głupoty :P na początku to było zabawne, potem nudne, a ostatnie wpisy są wręcz odpychające.

Gość gość no
gość dziś 11:47 raczej nie. umiem rozpoznać, że większość chamskich wpisów jest produkowana przez paru stałych męskich bywalców, którzy napiszą coś obrzydliwego dla samej radochy. x Możliwe, że jest ich więcej, niż kilku, może kilkunastu się stale przewija, kilku siedzi bez przerwy. Oni czerpią przewrotną i prymitywną satysfakcję z tego, że wypisują te brednie, właśnie na forum dedykowanym kobietom. Nic się z tym nie da zrobić, jeśli moderacja jest, taka jaka jest, czyli beznadziejna. Autorko tematu. W pierwszym poście, napisałaś, że połowa mężczyzn tak myśli o kobietach. Wszyscy, czy prawie wszyscy mężczyźni oceniają kobiety, pod względem atrakcyjności seksualnej i tutaj te cycki, mogą grać rolę i mogą nie być ważne (ja nie lubię dużego biustu, inne cechy bardziej mnie kręcą), ale to nie znaczy, że patrzymy na kobiety z pogardą. Gardzą najbardziej ci, dla których kobiety są niedostępne, bo najczęściej sami skazują się na taki los. To co tutaj widać, to nie jest jakaś średnia, tylko nisza zajęta przez różnego rodzaju zaburzonych ludzi.

Gość gość
Stare torby :D

Gość lo plain lo
Dodam coś od siebie. Chciałam serdecznie podziękować Panu, który pomógł mi w jednym tematów. Opowiedział mi o swojej relacji z młodszą kobietą i pomógł mi spojrzeć z dystansem na sytuację w której się znalazłam. Jestem mu bardzo wdzięczna za rady i czas, który mi poświęcił. Mam nadzieję, że przeczyta ten post :) Są na tym forum diamenty!

Gość Hejter kobiet
Misja będzie spełniona gdy znajdę swoją upragnioną miłość. Póki co jestem samotny i sfrustrowany. Mimo 26 nigdy nie byłej w związku. Uprzedzam tylko was , że to nie ja tylko dodaje te tematy, ja to robię od czasu do czasu gdy jestem zły na kobiety.Czasem też uczestnicze w dyskusjach wnosząc swój wkład intelektualny.Więc to wszystko nie jest moja wina i proszę mnie o wszystko nie oskarżać. Pozdraweiam wszystkie samice:)

Gość gość no
Jeśli spotkasz jakąś nieszczęsną kobietę, która ciebie zechce, to ją po prostu zniszczysz. Za daleko zaszedłeś w tym psychicznym znęcaniu się nad kobietami.

Gość gość
11:56 Źle się wyraziłam. Nie miałam na myśli tego, że faktycznie połowa z Was tak myśli. Chodziło mi o to, że przez takie wpisy nieświadomie zaczynam podejrzewać innych mężczyzn o taką pogardę wobec kobiet. Nie zamierzałam Was obrażać, chciałam tylko napisać o swoich odczuciach, bo czasem trafiam na taki topik po którym odechciewa mi się kontaktu z płcią przeciwną ;) Ja zdaję sobie sprawę, że mężczyźni oceniają kobiety pod kątem seksualnym jakby bezwiednie. Chodziło mi o takie generalizowanie we wpisach, które np. nazywają wszystkie Polski "q***ami" jest bardzo krzywdzące i przykro się takie rzeczy czyta na kobiecym forum.

Gość lo plain lo
12:14 Kotek… Ty masz 26 lat i ten pan od "modeli do związków" też ma 26 lat, sam wielokrotnie pisał. Czyli rano wrzucasz te dziewicach, a wieczorem te o wymaganiach?

Gość lo plain lo
To widzę, że problem faktycznie jest marginalny, bo najwyraźniej dotyczy głównie jednej osoby.

Gość gość
Drogie Panie, jestem tutaj też już jakiś czas i co zauważyłam? Zauważyłam, że same Panie przyczyniacie się do pisania wulgaryzmów na tym forum jak i preferujecie tematy bardzo wyuzdane umieszczane zarówno na ero jak i wtargnęłyście z tym na wątek uczuciowy. Nie dziwi mnie zatem postawa "fircyków w zalotach" chcących Wam się przypodobać dorównać ba, a nawet przegonić w dobieraniu wulgaryzmów.Brak szacunku do siebie samej powoduje brak szacunku od społeczności męskiej. Zacznijcie się stosować do zasad kultury społecznej i wówczas wymagajcie tego od innych dyskutantów. I wcale nie bronię tutaj płci przeciwnej a wręcz przeciwnie, też mi się zachowania ich nie podoba. A cóż wymagać o Admina? To też człowiek z nieskromnym awkiem w tle. Przyjmijcie zasadę nie pisania wulgaryzmów nie wyzywania się wzajemnie a na posty wulgarne po prostu nie odpowiadać. Ignorancja.

Gość lo plain lo
No to bardzo dziwne jest. Nagle każdy mężczyzna w wieku 26 lat jest trollem.

Gość gość
12:24 Jestem autorką topiku i przyznaję, ze nie pisałam tutaj żadnych postów na ero, wulgarnych postów też nie piszę, zwykle odpisuję pod normalnymi tematami i staram się doradzić. Ja poruszyłam problem tych okropnych postów, bo one akurat mnie dotknęły, ale zgodzę się z tym, że problem jest głębszy. Kobiety niestety też notorycznie się wyzywają nie ustępując chamskim spamerom.

Gość gość no
Jeśli te chamskie brednie, robią na tobie aż takie wrażenie, że wpływają na twój odbiór mężczyzn, to lepiej tutaj nie wchodź, albo chociaż omijaj je wzrokiem. Traktowanie tego forum, tak po całości poważnie, to błąd. Naprawdę tutaj jest zbiór ludzi zaburzonych, nawet chorych psychicznie. I nic w tym złego, bo ludzi potrzebują się wygadać. Ale wśród nich są agresywni (także kobiety) i bardzo głupi, często skrzywdzeni, przez rodziców, otoczenie. Wejść tutaj, to jakby przebywać w zakładzie dla nerwowo chorych, który został opuszczony przez personel. Panuj***ałagan, anarchia i chorzy biegają po korytarzach zaczepiając i atakując siebie nawzajem i tych, którzy przyszli z wizytą. To są chorzy ludzie. Siedzę tu dostatecznie długo, by to zauważyć. Nie należy odbierać tych wpisów bezpośrednio. Tutaj przychodzi wielu mężczyzn, bo forum jest otwarte i można pogadać o wszystkim, co jest wielką zaletą. Wadą jest upadek moderacji. Kiedyś nie było tak źle.

Gość Hejter kobiet
Generalnie też nie zakładam tematów o dziewicach bo uwazam ze wszystkie kobiety przed 40-stką to są dzifki . Ja nie troluje i nie odczuwam osobiście satysfakcji jeśli którąś się wkurzy na to co napisałem. Nie kręci mnie to zupełnie.Ja się po prostu uzewnętrzniam na forum bo w Realu nie mam takiej okazji. Pisze co o was myślę i już.

Gość lo plain lo
12:24 Zgadzam się… To co się działo wczoraj na topiku o aborcji, ten poziom wyzwisk i nienawiści nie miał nic wspólnego z rozmową. I niestety podejrzewam o to tylko i wyłącznie kobiety. Dziewczyny to nie jest śmietnik. Zachowujmy się z klasą, nawet jeśli się z kimś nie zgadzamy. Są inne sposoby, lepiej komuś pomóc i doradzić inne wyjście, niż wyzywać od… nawet nie zacytuję. A wulgarne męskie spamy to osobna historia. Czasem doprowadzają mnie do szału.

Gość gość no
Tam gdzie jest nienormowana niczym wolność i bezkarność i gdzie są ludzie pozbawieni hamulców, jakimi jest kultura osobista i empatia, tam jest kłębowisko żmij. Rozumiem, że te wulgarne wpisy rażą i nawet bolą. Mnie też to razi. Ale macham ręką, bo nie ma na to rady. Ostatecznie oni żyją w piekle własnych wyobrażeń, ograniczeń w piekle własnego życia. Mają tylko to forum, gdzie drą mordę.

Gość gość
Właśnie o to chodzi. W realu facet może być normalny i poukładany, rozmawiasz z nim, a on potem przychodzi do domu i wyzywa wszystkie kobiety łącznie z Tobą… Do tego się odnosiłam i sam to przyznałeś :/ No cóż Panowie. Sama znam fantastycznych mężczyzn (mam taką nadzieję :P) i oczywiście napisałam to w złości. Domyślam się, że trzeba mieć jakieś problemy z życiem w społeczeństwie, kiedy cały dzień przeznacza się na obrażanie obcych ludzi przez internet. Natomiast kwestia moderacji na tym forum to już naprawdę skandal.

Gość Hejter kobiet
Kto by się wami przejmował. Ładne kobiety nie siedzą godzinami na forach internetowych. Jestem pewny, że większość z was jest grubą i brzydka

Gość lo plain lo
Staramy się być cierpliwe, ale czasem żyłka sama rwie się do pękania :P

Gość gość
Jejejejciu. Teraz na pewno wszystkie się popłaczemy bo powiedziałeś, że jesteśmy brzydkie :P

jak sie pozbyc tych trolli?Widze,ze redakcja ma to gdzies:-O,oblezenie tych chorych osob,co robia tu ci niby faceci?Znalezli sobie miejsce na dowartosciowanie,ublizanie,co jeden to lepszy:-O,na serio juz nie idzie zalozyc tematu,bo ciewyzwia etc,ja zamierzam cos z tym zrobic,bo na serio mam dosc tych porabanych ludzi tu:-Oczuja sie tu,jak by byli elita ,a to sa zwykle psychole:-O

Gość gość
Ale macie problem:o.głupie pochwy

Gość gość
A teraz do Panów czepiących korzyści emocjonalne na znęcaniu się psychicznym w stosunku do kobiet. Panowie bardzo ale to bardzo Wam współczuję tego uzależnienia. Chcę Wam uświadomić, że wpadacie w pewnego rodzaju chorobę i naprawdę żal mi kobiet, które się kiedykolwiek z Wami złączą o ile się złączą. Jeżeli myślicie, że wylewając swoje żale w postaci wyzwisk i chamskiego zachowania podbudowujecie swoją wartość to się grubo mylicie. Tak naprawdę jesteście bardzo słabi psychicznie i jeszcze bardziej sobie szkodzicie. Sobie i tylko sobie .

Gość gość
Przynajmniej jeden wątek, w którym można w miarę normalnie pogadać.