Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze trochę i odbije mi bez miłości i bez cipki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No to gratulacje, dobry ten Twój mąż musi być w alkowie skoro w tak późnym wieku obudził w Tobie możliwości. Wciąż jednak uważam, że potrzeby macie - Ty i Iwa stosunkowo niewielkie. Bo ktoś kto ma inaczej skonstruowany układ nerwowy po prostu nie może tego nie poczuć tak ok 18 roku życia, bo całe jego ciało po prostu tylko na to czeka i wystarczy przypadkowa delikatna stymulacja, jak pisałam nawet samo ściskanie ud czy wyobrażanie sobie seksu

Gość gość
gość dziś Masz rację mój Mąż jest naprawdę dobry. Tylko zauważ, że przez 4 lata mimo częstego seksu nie dostałam orgazmu, a z nowym mężczyzną od razu.. To nie uważasz to to jednak w dużej mierze, może nie w całości to było jednak nie dogranie z moim byłym? Ja tak uważam, to jest moje zdanie. I nie wiesz jakie mam potrzeby seksualne. I jakie mam libido. I mnie nie ocecniaj. Zresztą miałam już tego dosyć i w 90 % to była przyczyna rozstania. Zresztą nie każdy wchodzi w dorosłe życie i od razu traci dziewictwo..

Gość gość
Gość dziś Masz rację mój Mąż jest naprawdę dobry. Zauważ, że przez 4 lata z byłym nic a z nowym od razu.. Nie wydaje Ci się to dziwne? Że to w dużej mierze niedogranie z byłym? Nie oceniaj mnie ani mojego libido, bo to że w późniejszym wieku niż Ty dostałam orgazmu nie oznacza, że jest mniejsze od twojego. A poza tym nie każdy wchodząc w dorosłe życie, od razu traci dziewictwo.

Gość gość
Dajcie już spokój z tym tematem.

Gość gość
Taaak, od sciskania ud czy myśleniu o seksie kazda normalnie dostaje orgazmu. Mylisz chyba podniecenie z orgazmem.

Gość gość
To by było coś. Ścisnąć uda i orgazm. Faktycznie komuś sie tu mylą odczucia.

Gość gość
Klawuś jesteś klawym facetem:D

Gość gość
Klawy daje radę :-)

Gość gość
Tak, miałam masę orgazmów od ściskania ud, w młodości.

Gość gość
Od samego początku wiedziałam,że facet tu wszedł aby wkręcić laskę i się onanizować.Zboki tak mają,wchodzą na różne fora i najbardziej ich podnieca pisanie szczegółowe,jak będzie robił lasce aby przeżyła orgazm.Określił siebie jako przystojnego,wysokiego i wykształconego bruneta bo wie że najbardziej na takich lecą kobiety a jest małym grubym i rudym facetem nie mogącym znaleźć sobie partnerki i tyle

Gość gość
Hallo.....

Gość gość
hallo jest tu kto