Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze trochę i odbije mi bez miłości i bez cipki

Polecane posty

Gość gość
Autorze i co, będzie coś z tego? Spotkacie się? Czy to jednak jakiś troll się okazał.. po wymianie zdjęć?

Gość gość
Autor pewnie ja olal jak to facet. Bo nie pasowala do jego idealu co sobie wypisal

Gość JustynkaPralinka
troll jeśliby się sobie nie spodobali? to tylko wtedy nie byłby trollem, jakby mu się spodobała? trochę przemyśleć, dopiero pisać...;)

Gość Beagość
No właśnie z wypiekami na policzkach czekamy na jakieś "małe" info. Tak mocno kibicowaliśmy do późnych godzin :)

Gość gość
Autor zapomniał o swoim temacie. Chyba się nie spodziewał takiego obrotu sprawy..

Gość gość
może teraz właśnie sobie dogadzają... może w nią wchodzi, pokazuje jej jak to jest mieć pierwszy raz w życiu orgazm...

Gość gość
Ale to by była historia, jakby coś im z tego wyszło :)

Gość Beagość
gośćIwo napisała wczoraj A Publika nie śpi jezyk.gif Na razie wymieniliśmy sie zdjęciami. Ja jestem na tak. Dobranoc wszystkim. Pora spać usmiech.gif Hejo jeśli możesz to proszę napisz chociaż czy cdn ? czy raczej nie :(

Gość gość
Może ona nie chce nic nam napisać, bo czeka na jakiś jego ******** obawia się, że jak coś napisze to się autor obrazi..

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jesli mialo do czegos dojsc, to juz sa po pierwszym razie - widac bylo napalenie, jesli nie doszlo, to mozna zapomniec...

Gość gość
gość dziś dobrze powiedziane - ona miała aż piżamkę mokrą, jemu stał, jak drąg - jeśli mięli się ku sobie, to na pewno mają już "to" dawno za sobą:)

Gość gość
A może jest odwrotnie, że oboje się wystraszyli, że jak się spotkają to właśnie do czegoś dojdzie między nimi. Ale napaleni byli. I jedno i drugie.

Gość gość
Dalej nic nie wiadomo. Szkoda.. Fajnie się zapowiadało. Ciekawe czy w ogóle tu zaglądają.

Gość Beagość
No właśnie, miejmy nadzieję, że "gośćlwa" jeszcze się odezwie. Może jest zajęta pisaniem/ rozmawianiem/ randkami z tym brunetem w okolicach 30. To cierpliwie czekamy :)

Gość gość
Myślicie, że któreś z nich się odezwie?

Gość gość
Jesli wszystko byloby ok to wg mnie nikt by sie tu nie zwierzal ze szczegolami, ale pojawiłby sie zart jakis itp A tak to obstawiam, ze ona mu sie nie spodobala, wiec ona sie nie odezwie bo jej glupio. A on wroci pod innym tematem z innym stylem. Już dzis byl nowy tenat tego typu. On tu nie napisze bo by zjebke dostal, ze ma za wysokie wymagania i skresla fajne kobiety.

Gość gość
jaka zjebke? normalna sprawa jesli by nie wyszlo - nie spodobali sie sobie i tyle, przeciez to tylko litery, a o zwiazku decyduje wbrew wiekszosci w najwiekszej mierze wlasnie wyglad - glownie na poczatku - chodzi o odpowiedni dobor genow

Gość gość
skoro od 3 lat mimo intensywnych poszukiwan na portalach siedzi sam i jeczy na babskim forum to o czyms swiadczy.

Gość gość
A to co piszesz o wyglądzie, akurat w kwestii trwalosci zwiazku i potomstwa (a to jest nasz cel ewolucyjny) ma niewielkie znaczenie. Wyglad moze przyciagnac, jednak nie ma wcale najwiekszego znaczenia, a dopasowanie biologiczne raczej po zapachu i podczas pocalunku sie sprawdza, ale to raczej dyskusja na inny temat.

Gość gość
gość dziś bardzo mało wiesz o życiu i biologii...

Gość gość
Głównych zainteresowanych nie ma, a dyskusja gorąca..

Gość gość
Jeżeli kobieta do 29 roku życia nie miała orgazmu, to sorry, ale coś nie halo z jej układem nerwowym lub hormonalnym. Przecież w młodym wieku to się dzieje praktycznie samo, libido jest tak silne że wystarczy lekko ścisnąć uda, a nawet i od samego wyobrażania sobie rozkoszy ona przychodzi. Po prostu masz małe potrzeby, i wydaje mi się że jesteś sporo poniżej przeciętnej w tym względzie. Pamiętam siebie wieku 20 lat - mogłabym chyba codziennie dochodzić. Potem też nie było żadnego problemu, wręcz odwrotny - żeby tak często nie odlatywać :)

Gość gość
Aaaaaaaaa

Gość gość
Gość 11:13 A ja sie z Toba nie zgodzę. Długo miałam ten problem, ale jak tylko zmienilam partnera to po drugim wspólnym razie poznalam co to jest orgazm. I teraz dosłownie jak króliki :-P Może ona nie miała szczęścia do faceta i dbał tylko o siebie.

Gość gość
Tzn chcesz powiedzieć że wcześniej nigdy nic? nawet sama? a ile miałaś lat przy tym pierwszym orgazmie?

Gość Beagość
Wygląda na to, że sami podtrzymujemy temat a ani "gośćIwa " ani brunet w okolicach 30 nie chcą się odezwać, może "gośćIwa " nie w jego typie, bo ona jest blondynką a on woli brunetki...albo....no trudno. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Gość gość
Gość 12:59 od gość 12:25 Miałam 27 lat jak poznałam orgazm. Z byłym uprawialam seks cały związek czyli 4 lata. Wcześniej sama próbowałam, ale nic tego. A po pierwszym organizmie z partnerem, zresztą mężem :-) sama potrafię sie doprowadzić do rozkoszy. Ale nie muszę.

Gość gość
Beagość ma racje. Nie dowiemy sie co i jak. Pewnie nic z tego nie wyszło. W przeciwnym wypadku któreś by cos napisało.