Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobiłam straszną rzecz, pomóżcie i nie oceniajcie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj zesrałam się w majtki. Dziecko chciało cycka, karmiłam i nie wytrzymałam. Sraka wyleciała i majtki obsrane. Dziecko dalej musiałam karmić. Mąż przyszedł. Ze wstydem powiedziałam co się stało. Mąż i tak się zorientował bo tak waliło. Zabrał dziecko, żebym mogła się pójść umyć. Ale tak płakało, że oddał i kazał karmić nawet jak miałam srakę dalej w majtkach. Niespodziewanie przyszła teściowa. Śmierdzi w całym mieszkaniu. Wchodzi do pokoju. Widzi co się stało. Bierze dziecko. Ono w płacz. Znowu mi oddaje. I tak obsrana karmiłam godzinę. Prawie się zrzygałam. Ale teściowa powiedziała jesteś dobrą matką, że nawet w srace karmisz dziecko. Nawet mężowi powiedziała, że dobrą zoną sobie wybrał. A ja źle się czuję. Wszystko to widzieli. Jak teraz z nimi gadać? Jak uprawiać seks z mężem? Musiałam ostro szorować żeby odmyć pośladki. To było wczoraj, ale czuję jakbym jeszcze śmierdziała. A paznokcie dokładnie umyłam...Poradźcie coś i nie wyśmiewajcie.

Gość gość
idź do lekarza bo wyobraźnia cie ponosi juz hehe a jak nie to fajny brudas z ciebie, godzinę karmilas to ile to dziecko wypiło 2litry ? :-) ja bym wolała dać dziecko teściowej by plakalo niz siedzieć w kupskiem :-) brudas leń itd :-)

Gość gość
:D :D

Gość gość
niektóre matki mają nierówno pod sufitem ,cofnięte i już czekają zapewne na 500+

Gość gość
co ci poradzić. Może tyle żebyś gimbaziaro sie za książki wzięła skoro tak ci sie nudzi bo pewnie stopnie słabe albo ulice zamiatać żebyś poczuła co cie czeka jak bedziesz sie durnotami zajmować

Gość gość
hahahahahahahahahahahhahha :D:D:D:D:D

Gość gość
Ludzka rzecz zesrac sie i isc precz

Gość gość
Gimnazjum :/