Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywolalam ducha !!!Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Witam jakies miesiac temu zrobilysmy seans spirystyczny i nic sie nie dzialo niczego nie bylo i pomyslalam ze to tylko taka zabawa ale tydzien temu zaczelam widywac jakies cienie katem oka jakby ktos stal kolo mnie, w nocy slysze glosy w moim pokoju i jak jest ciemno to przechadzaja sie cienie a najgorsze to ze mam jakies dziwne sny bardzo przerazajace co nigdy takich nie mialam.Prosze o pomoc co mam zrobic czesto zostaje sama w domu na noc bo rodzice pracuja i to jest straszne co sie dzieje.POMOCY !!!!

Gość gość
Trzeba odprawić egzorcyzmy, a póki co zrób krąg z soli wokół twojego łóżka

Gość gość
Idź do spowiedzi jak jesteś wierząca. A jak nie, to pewnie psychika płata Ci figle

Gość Gothic
Jestem dyżurnym egzorcystą kafeteryjnym. Za 20 zł odmówię egzorcyzm który oczyści twój dom. Napisz do mnie na heilige_geld@wp.pl W e-mail'u zwrotnym przyślę ci adres to pocztowego przekazu pieniężnego.

Gość gość
Najwyższy czas wybrać się do egzorcysty.

Gość Michał_z_Malborka
Nagrywaj całą dobę miejsce gdzie przebywasz.

Gość Gothic
To chcesz pomocy, czy nie ? Właśnie sprawdziłem skrzynkę e-mail, i żadnej wiadomości nie mam. A noc się zbliża i ten mroczne postacie wkrótce wyjdą na żer. Wyrwą twoją duszę z ciała, i jako duch dołączysz do nich. Staniesz się takim samym mrocznym cieniem jak one.

Gość gość
Gothic chcesz tylko zarobic na cudzym nieszczejsciu a ja naprawde musze cos z tym zrobic

Gość Gothic
A ja tobie naprawdę mogę pomóc. I przy okazji chcę zarobić dwie dychy. To jak ? Chcesz spędzić kolejną noc z tymi istotami czy nie ?

Gość gość
Ktoś tu dobrze napisał.Włącz w tel.nagrywanie.Wykasuj inne filmy,zdjecia żeby na karcie pamięci było dużo miejsca.

Gość gość
Mam kamere cyfrowa moze bedzie leprza niz telefon

Gość Gothic
Nagrywanie telefonem ? Po co ? Ani duchy, ani sny, na telefonie się nie nagrają. A gdyby nawet, to co jej to pomoże ?

Gość Gothic
W sprawie mojej oferty, czekam na odpowiedź do 14:35. Napisz do mnie, a ja przyślę ci mój fizyczny adres. Za pośrednictwem Poczty Polskiej wyślesz 20 zł, a resztę zostaw mi. Jeżeli się nie zdecydujesz, to zostaniesz z tymi istotami na zawsze, a one w końcu cię zabiją.

Gość gość
Pojde do ksiedza moze cos pomoze z tym dziadostwem

Gość Gothic
Ksiądz zaproponuje ci spowiedź świętą, pokutę i przyjęcie Komunii Świętej. Ale te istoty cię nie opuszczą. Ponieważ skażona grzechem świętokradztwa wobec Boga jesteś nie tylko ty, ale również twój dom. Jesteś pokalana mocą Diabła. P.S. 14:35 jest już blisko. Decyduj.

Gość gość
nie słuchaj tego niedouczonego powyżej , bez kłopotu pokonasz ten stan ale z pomocą Niepokalanej . Ofiaruj siebie swój los i swe mieszkanie Najświętszej Marii a ona chętnie tobie pomoże . Trzeba po dziesiątce różańca ofiarować się własnymi słowami , np: " O Maryjo ofiaruje Tobie siebie ,mój los i mieszkanie moje pod twoja opiekę abym mogła bezpiecznie żyć , przepraszam za wszystko co było złe ... ", itd. Po tym uzyskasz spokój i wróci radość . Pozdrawiam .