nightmare167 0 Napisano Marzec 12, 2016 Witam, 2 tygodnie temu kochałam sięz chłopakiem analnie, bez zabezpieczenia. Do wytrysku "w środku" nie doszło. Powinnam dostać okresu, mam wszystkie jego objawy, boli mnie podbrzusze, przytyłam nieznacznie, jestem zmęczona, jednak nie krwawię. Czy jest ryzyko ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twój ginekolog Napisano Marzec 12, 2016 Ciąża po seksie analnym? Jak najbardziej! Wkrótce urodzisz wielkie g****o; większe nawet niż zazwyczaj. Możesz już dziś kupić śpioszki i kołyskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2016 Ciaza przez anal jest niemożliwa. W odbycie srodowisko ma inne ph niż w pochwie wiec plemniki by nie przezyly. Skoro nie ma wytrysku nie masz sie czym martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Co to za analfabetka pisze.Popytaj babcię jak to jest/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach