Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamalam sie. Facet zapytał mnie

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwy romans z tobą? Oraz czy chciałabym się znaleźć nim w łóżku. Masakra, a ja liczyłam na fajny związek. Znaliśmy się trochę i myślałam, że to fajny, poukładane chłopak ale po takim pytaniu ręce mi opadły. .. czy są jeszcze na tym świecie faceci, ktorzy nie myślą tylko o szybkim seksie i zaliczeniu? ??

Gość gość
Porażka. W jakim wieku ten typ :(

Gość gość
masz siano w głowie

Gość gość
Koleś po trzydziestce, więc nie jakiś szczyl.

Gość gość
Ale w głowie szczyl :( kopa w d**e i tyle

Gość gość
Po 30-tce i już doskonale wie że szkoda tracić czas na chodzenie ze sobą za rączkę, bo związek zaczyna się od momentu kiedy idzie się ze sobą do łóżka, wcześniej to tylko bliskie kumplowanie się. Poza tym seks w związku jest dosyć ważny i od niego zależy czy ludzie jeszcze bardziej się do siebie zbliżą, czy nie, więc po co tracić czas i z tym zwlekać?

Gość gość
kretynie od zakochania się zaczyna nie ruhania,rzygam na was

Gość gość
Faceci się nie zakochują kretynko, my to nie baby które ciągle żyją marzeniami o królewiczu z bajki i motylkach przez całe życie. Życie jest znacznie bardziej brutalne i nic w nim romantycznego nie ma. Facet co najwyżej może się zafascynować kobietą, co ma wyłącznie podtekst seksualny, a to czy pokocha zależne jest od tego jak będzie się czuł przy danej kobiecie.

Gość gość
zakochują się cymbale Ty bezuczuciowy stworze fiutowy ,ale jedno jest miłe,ja mam swojego wyjątkowego a na was rzygam

Gość gość
Tak, tak uważaj bo ktoś ci uwierzy w posiadanie tego wyjątkowo, gdybyś go miała to nie plułabyś tak jadem, a ty jesteś ewidentnie sfrustrowana brakiem faceta ze swoich marzeń :P

Gość gość
Jak by wam tak nie zalezalo na kobiecie to byscie tak nie skamleli, a potem jak sie nie udalo to nie obrazali na kazdym kroku. Marna namiasko chlopca.

Gość gość
A kto tu obraża? To ty jesteś chamska, agresywna i sfrustrowana, więc to chyba tobie bardziej zależy na facetach :P

Gość gość
och jakbyś chciał żeby Twoja teoria była prawdziwa,za rzadko ktoś mówi wam prawde,mogę Twój móżdżek zjeść na śniadanie,jest we mnie jad bo nie da się patrzeć na to co się stało z waszym rodem,same tępe proste fiutki i nie wywalaj tego jęzora bo mnie mdli

Gość gość
my to nie baby które ciągle żyją marzeniami o królewiczu z bajki i motylkach przez całe życie przeciez my nie czekamy na krolewicza na boga. pracujemy ciezko naszymi ci.psami zeby do 35 r.z ustawic sie w zyciu, miec chate, dziecko, faceta, samochod, super meble, ciuchy ,wycieczki kosmetyki no i dobre roo.chanko. zejdz na ziemie dzieciaku

Gość gość
Sa tacy którzy chcą związku i potrafia kochać. Olej dziada, nie warto.

Gość gość
Odpowiedz mu że tak jaknajbardziej.

Gość gość
hehehe facet był szczery i za to mu się obrywa, bo nie spełnił oczekiwań autorki. Gdyby facet był fiutem, to poudawałby przez miesiąc zakochanego i autorka sama wskoczyłaby mu do łóżka, ale najwidoczniej facet ma zasady i nie ściemnia. Ciekawe że wy kobiety uważacie się zawsze za lepsze, bardziej wartościowe, tylko ile z was powiedziało facetowi kocham, a potem sorki ale już mi przeszło.

Gość gość
zapytaj się ciulku autorki czy ten tępy fiut ją zachwyca czy zniechęca,casanova od 7 boleści jak każdy z was ,jesteście jak pantofelki poziom 0

Gość gość
Po co miałabym mu odpowiadać, że tak jak najbardziej skoro nie jestem kobietą, która sypia z kolegami. Nie potrafię tak po prostu bez zobowiązań.

Gość gość
Boże jaka ty jesteś sfrustrowana, to się w pale nie mieści! Typowy syndrom niedopchnięcia :P

Gość gość
I odpowiedz do powyżej. Facet mi się podobał, ale po tej szczerości zniechecil.

Gość gość
moja nie przeszła bo jest prawdziwa i nie zbudowana na fiucie i łóżku,to tylko idealne dopełnienie idealnej miłości ,jak mój ukochany by się rozchorował to też go nie zostawię bo nie jestem cipą palancie do ruchania tylko kieruje się sercem ,we wszystkim,a Ty będziesz z cipą która Cię zostawi jak stracisz kasę ,albo jak spotka lepszego ruchacza,tyle z Twoich teorii

Gość gość
Nie potrafię tak po prostu bez zobowiązań x A gdyby facet zapytał czy chcesz z nim chodzić, to zmieniłoby postać rzeczy? Już czułabyś że to relacja ze zobowiązaniami i seks wchodziłby w grę? A co w sytuacji gdyby po wspólnej nocy doszedł do wniosku że nic z tego nie będzie, że się pomylił i jednak chemii brak, czułabyś się wtedy usprawiedliwiona, bo przecież byłaś w niby oficjalnym związku?

Gość gość
Już przestań pieprzyć o tym swoim wyimaginowanym chłopaku, bo i tak nikt tego nie bierze na poważnie, a ja mam z ciebie niezły ubaw :P

Gość gość
On miał prawo cię zapytać, ty miałaś prawo się załamać. I tyle. Nie ma co oceniać. Jest mnóstwo facetów, którzy nie chcą się wiązać, bo uważają, że związki są bez sensu, że to ograniczanie ich wolności.

Gość gość
liczą się fakty ,twój kumpel od ******** idzie w niebyt a autorka znajdzie sobie kogoś normalnego :-)

Gość gość
baw się ile chcesz małpko ,ja przekazuję swoje poglądy i udowadniam racje ,Ty na szczęście do mojego związku zaglądać nie będziesz więc się tak nie podniecaj moim życiem,mówimy o wartościach kretynie nie o moim chłopie

Gość gość
Jest mnóstwo facetów, którzy nie chcą się wiązać, bo uważają, że związki są bez sensu, że to ograniczanie ich wolności. x Jest też mnóstwo facetów którzy faktycznie tak myślą, ale po seksie zmieniają zdanie, bo jednak seks i tak bliskość sprawia że ludzie bardziej się do siebie przywiązują. Mnóstwo par gdzie było zakochanie się rozstaje, bo zakochanie mija i nic więcej nie ma, a są też tacy co byli w relacjach bez zobowiązań i w międzyczasie pojawiło się uczucie. W relacjach damsko-męskich nigdy nie ma się pewności, bo dziś mówisz kocham, a jutro już ci mija.

Gość gość
Nie, dla mnie takie pytania są dziecinne czy chcesz chodzić ze mną czy do łóżka. Wszystko powinno dziać się naturalnie. A druga sprawa to to, że jak facet odpuszcza po jednej nocy to zwyczajnie zaliczył i o to mu chodziło. Zresztą tego typu pytania o sex tez o tym świadczą, że facet nie szanu je ani siebie ani kobiety z którą rozmawia. Ja mam trochę inne priorytety, i nie szukam przygód, ale jak widać ciężko spotkać kogoś odpowiedniego.

Gość gość
Zdecydowanie poprawiłaś mi nastrój tą swoją frustracją i wyobraźnią, w sumie to muszę ci podziękować bo dzień zaliczę do udanych i zabawnych :P