Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalamalam sie. Facet zapytał mnie

Polecane posty

Gość gość
A jakby tak zgodzić się na sex a potem go zostawić? ????

Gość gość
Nie kumam. Nie odpowiadał ci zapach jej skóry i pogonilesdziewczyne? x A czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Raz... nie pogoniłem tylko fascynacja minęła, dwa... zapach, czyli ta chemia to dość istotna sprawa zwłaszcza podczas zbliżeń, a trzy... najbardziej rozczarowało mnie jej zachowanie w trakcie. Zresztą nie mam zamiaru się tłumaczyć, tak bywa i tyle, wy też rzucacie i zdradzacie facetów z byle powodu, bo fascynacja wam z czasem mija, więc chyba lepiej zostawić kogoś od razu niż marnować mu kilka lat i robić nadzieję, a kobiety robią to notorycznie... wiążą się z facetami z którymi tak naprawdę nie wiążą przyszłości i jest to dla was rozwiązanie tymczasowe, dopóki nie trafi się lepszy kandydat, bo przecież wy kobiety nie potraficie być same i musicie kogoś mieć. Za dobrze was poznałem aby wierzyć w waszą wyższość uczuć i wasze zasady i niczym się od mężczyzn nie różnicie, ba... jesteście nawet bardziej egoistyczne i próżne.

Jak chcesz to mu daj, jak nie chcesz, to nie dawaj :) W czym problem? I nie czepiaj się facetów :) Też mogę zapytać, czy już nie ma dziewczyn chcących romansu? Od razu mam się żenić, robić bachory i brać kredyt na 30 lat, żeby... Żeby właśnie co? Żeby żyć w piekle małżeństwa? Powinnaś się cieszyć, że facet był szczery. A ty znowu co? Taka święta? Jesteś dziewicą czy co? Co się stało z twoimi poprzednimi związkami? Rozleciały się? No rozleciały. To czym się różni takie spotykanie się w związku który się rozpadnie po jakimś czasie, od takiego układu? Słuchaj, twoja sprawa jak chcesz żyć, ale nie ma co się czepiać faceta. Fajny gość, że wyłożył kawę na ławę.

Gość gość
A jeśli z takim typem zajdzie się w ciążę to kto wtedy zapłaci za aborcję? Czy facet proponujący seks bez zobowiązań wykłada kasę na zabieg w takich przypadkach? Serio pytam. Takie rzeczy też na początku się ustala? ???

Gość gość
Olać typa.******czommowimy nie!