Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czego chcę w życiu

Polecane posty

Gość gość

29 lat, z patologicznej rodziny, jakoś się wykształciłam (języki obce), mieszkam z rodziną, mam kilkadziesiąt K odłożonych, prawko jest, brak samochodu, mieszkania. nie mam faceta. praca ta sama od 3 lat, fajna choć średnio płatna - na pewno w niej nie awansuję (średnio mnie interesuje działka w której pracuję, dlatego też nie mam chęci się w tym rozwijać, ale z czegoś żyć trzeba. nie rozwijam sie(uczę sie nowego jezyka ale to na kursie) i boję się że pewnego dnia się obudzę i stwierdzę że nic nie osiągnęłam w życiu i będzie za późno by to zmienić. od kilku tygodni mnie nękajątakie dziwne myśli

Gość gość
i do tego problemy ze spaniem .. często męczą mnie sny latających penisów

Gość gość
gość dziś - prowo tylko że skoro mieszkam u rodziny ot pozwala mi to odkładać średnio 1000 zł miesięcznie. tak mi radzi brat - bo jak pójde na wynajem to nic nie odłożę. kredytu nie chcę brać póki co, bo nie wiem czy za jakiś czas nie wyjadę - wolę się nie pakować w dług ani 30-letnie cyrografy na razie)

Gość gość
mieszkam przy trasie to zawsze coś dorobię i przyjemnego zaznam. bo póki co w żadne związki się pakować nie zamierzam

Gość gość
gość dziś - nie możesz znaleźć sobie innego tematu do trollowania?

Gość gość
A DAJESZ PIIZDY ??