Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak oddał mi

Polecane posty

Gość gość

Miałam sprzeczkę z moim chłopakiem wczoraj i uderzyłam go dwa razy w twarz a on odstawił kieliszek z winem i oddał mi bardzo mocno, dwa razy w twarz. Byłam tak zszokowana jego reakcja ze nic nie powiedziałam. On dzisiaj do mnie powiedział "przepraszam ze cie uderzyłem ale to była naturalna reakcja bo ty mnie uderzyłas pierwsza". Nigdy w życiu nikt mnie nie uderzył, rodzice nawet na mnie głosu nie podnosili wiec tył bardziej jestem w szoku. Co o tym myślec . Czy ten związeka jakikolwiek sens

Gość gość
Spierrdalaj pedale zaj*****y

Gość gość
Wiesz myślę, że ani Ty nie powinnaś go bić ani on Ciebie.

Gość gość
I jeszcze pyta, czy to normalne ;/ niektóre kobiety nie są normalne

Gość gość
rodzice cie za bardzo rozpuscili, bezstresowe wychowanie tak działa, teraz jestes zaskoczona i dopiero uczysz sie jak moze byc.. :]

Gość gość
Chodzi o to ze fakt ja nie powinnam go bić. Niestety często mi sie zdarzało ze go potrafiłam szarpnąć albo traktowałam bez szacunku nigdy nie powiedział ani słowa. Ogólnie z pozoru on sie wydaje być bardzo kulturalnym człowiekiem, pracuje na szanowanym stanowisku (mimo młodego wieku) itd on ma 26 lat a ja 21. Wczoraj normalnie szok i niedowierzanie ze mi oddał. Jako ze nigdy nikt mi sie nawet nie sprzeciwił to byłam w takim szoku ze nic nie powiedziałam . On tez sie nie odzywał , a potem zachowywał normalnie a rano powiedział to co napisałam w poście. Ja niewiem co o tym myślec .

Gość gość
Podobało ci się to przyznaj

Gość gość
Bij kobietę codziennie! Nie wiesz za co ? Ona wie :D a tak na serio pewnie tłumił to w sobie i w końcu nie wytrzymał. Do tego byliście pijani. Normalny facet kobiety nie bije choćby ona go katowała więc może nie jest taki cudowny jak ci się wydaje?

Gość gość
Omg

Gość gość
3/10.

Gość gość
Jebnij się sama po ryju kretynko. I podziękuj chłopakowi że Cię sprowadził na ziemię.