Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybiegłam z dyskoteki

Polecane posty

Gość gość

No więc na dyskotecr był chłopakk który bardzo.mi się podobał, oboje mieliśmy wypite. Pierwsze co jak mnie zobaczył przytulal mnie non stop powtarzając jak dawno mnie nie widział i o ile dobrze pamiętam powiedział ze się stesknil, zaprosił mnie na drinka, ale miałam coś na.głowie.i strasznie mi się spieszył spoglądalam na telefon on to.zauważył. Potem poszliśmy tańczyć i znów mnie.co.chwila.tulil, chciałam zrobić tak ze.zatańcz teraz z moja.koleżanka ale.nie.chciał, chciał ze mną. Szedł ze mną na za rękę odprowadzil mnie do drzwi. Z pewnego powodu musiałam wyjść jak najszybciej ale.oklamalam go mówiąc ze idę po koleżankę i.jak będzie chciała tu iść to przyjdę z.nią. Chciał iść ze mną powiedziałam ze musze sama. Jednocześnie wiem ze.chłopaków kręci gdy dziewczyna jest trochę niedostępna, ale chciałam zostawić coś ze.jednak aż tak obojętny mi nie jest i na.koniec pocałowałam go w policzek i on mnie też od razu.. I wybiegłam z dyskoteki. Myślicie że to ze poszłam wpłynie.dobrze i go.zainteresuje czy wręcz przeciwnie totalnie ze mnie zrezygnuje? Kurde żałuję że nie.bawiłam się z nim dłużej...

Gość gość
masz 16 lat?

Gość gość
trzeba mu było przynajmniej w kiblu obciągnąć. za kogo ty się masz, księżniczko?

Gość gość
Jeszcze nic straconego. Daj mu po/ru/chac i bedzie ok.

Gość gość
20 lat, nie mierzcie mnie swoją miarą ;)

Gość gość
bo zachowanie masz jak gimbuska.

Gość gość
Będzie dobrze;)))

Gość gość
A interpunkcje jak 6latka hahaha ;)

Gość gość
śmieszy mnie takie zgrywanie niedostępnej/niedostępnego. jakbyś została dłużej, to może coś konkretnego by się wydarzyło i nie musiałabyś pisać po kafeteriach i rozkminiać, co dalej będzie. tak to jest jak się czyta tanie porady z Cosmo o gonieniu króliczka i udawaniu tajemniczej. ja nie cierpię takich gierek. trzeba być zawsze sobą, a nie praktykować jakies głupie sztuczki. piszę to jako kobieta.

Gość gość
Nie gierki a Musiałam załatwić coś pilnego

Gość gość
myślałam, że na dyskoteki wstęp jest od 18 lat :O

Gość gość
coś pilnego musiałaś załatwić...musiałaś wracać do gówniaka, bo twoja matka zadzwoniła, ze Dżastin ma gorączkę. a ojciec dziecka w więzieniu...

Gość boss jacek
Psy Mafii (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/tdhpsy-mafii >>>http://ma0.pl/r/tdhpsy-mafii >>>http://ma0.pl/r/tdhpsy-mafii >>>http://ma0.pl/r/tdhpsy-mafii John Hillcoat („Propozycja”, „Droga”, „Gangster”) słynie z twardego, brutalnego, wysokooktanowego kina akcji. Taki też jest nowy film australijskiego reżysera – „Psy mafii”. Wielowątkowa historia o nieoczekiwanych splotach i zwrotach akcji, rozgrywająca się w skorumpowanym środowisku policji, brutalnych gangsterów i rosyjskiej mafii. Zaufanie to najbardziej niebezpieczny przywilej, który może kosztować życie. Gangsterzy i powiązani z nimi policjanci szykują się do wielkiego skoku. By odwrócić uwagę policji, planują zamach na życie jednego z oficerów. Nad wszystkim czuwa brutalna, nieprzewidywalna rosyjska mafia, na której czele stoi jej królowa – Irina Vlaslov, w której postać wciela się laureatka Oscara Kate Winslet. Oprócz Winlet, na ekranie zobaczymy m.in. Chiwetela Ejiofora, Woody’ego Harrelsona, Casyea Afflecka i Anthony’ego Mackie.

Gość gość
Masz 20 lat, powaznie?