Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka chwilka

jestem w ciazy i ciagle chce mi sie spac.mam tego dosc

Polecane posty

Gość lilka chwilka

Ciagle jestem zmeczona i spiaca nawet gdy w dzien utne sobie drzemke to i tak wciaz jestem senna. Mam nadzieje ze gdy juz urodze to sie zmieni. Na nic nie mam sil. Troche posprzatan, ugotuje i padam... Kobiety ciezarne ile Wy potrzebujecie snu?

Gość gość
Który masz tydzien?

Gość gość
Moja Siostra tez tak miała w ciąży, to był jej pierwszy objaw :) Najszybciej zasypiała w aucie. Jeszcze nie zdążyła opuścić parkingu a już spala (oczywiście jeździła jako pasażer):)

Gość gość
Korzystaj bo po urodzeniu ojjjj zmieni sie zmieni. Będziesz wtedy narzekać ze jesteś ciagle niewyspana i tez zmęczona. Ja spałam ile wlezie i nie ważne czy coś udało mi sie cokolwiek innego zrobić jak byłam senna to spałam. Teraz nie wyrabiam na zakrętach a moj kot mały daje nocami popalić. Juz 8 miesiąc pobudkę mam co godzinę czasem dwie. A jak ma gorsza noc to i pobudka co 20-40 min.

Gość lilka chwilka
Juz 23 i nic sie nie zmienia.myslalam ze tylko w 1 trym. bede czula sie zle

Gość gość
bedzie gorzej bo pod koniec ciazy hormony beda cie budzic o 4 rano...

Gość lilka chwilka
Ale gdy urodzi sie dziecko to nie bede juz taka ociezala bo synek bedzie na zewnatrz a nie w moim brzuchu ;) moze noce beda nieprzespane ale mam nadzieje ze bedzie lepiej. Blagam pocieszcie mnie i nie straszcie ze bedzie gorzej...

Gość gość
Ja nie jestem w ciąży, a też tak mam ;)

Gość lilka chwilka
:D

Gość gość
w 3 trymestrze nie będzie Ci się chciało spać nocami (albo pęcherz Ci na to nie pozwoli), to z radością odeśpisz w dzień

Gość gość
Zeby mi tylko chcialo sie spac zebym nie miala ciaglych mdlosci zgagi zawrotow glowy swedzenia skory to byloby piekne

Gość lilka chwilka
Ale to co Ty opisujesz to tez mam, chociaz mdlosci i wymioty sie zmniejszyly a na zgage ratuje sie imbirem i jak reka odjal

Gość gość
Up

Gość gość
Autorko po porodzie też będzie Ci się ciągle chciało spać ale faktycznie śpi się łatwiej:) W ciąży co rusz bieganie siku a że ciężar to przy obrotach też się człowiek wybudza, po porodzie jak już uda się dziecię uspokoić/uśpić to przykładasz głowę do poduszki i już śpisz, a jak tylko kwęknie to masz oczy jak 5 zł;) jakkolwiek psioczyć na ten okres niemowlęctwa to ciąża jest zdecydowanie bardziej upierdliwa;) Powodzenia i zdrówka dla Was :)

Gość lilka chwilka
Dzieki :)