Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek dla kasy?

Polecane posty

Gość gość

czy któras z was zwiazala sie z kims dla pieniedzy? czy zaluje? nie mowie o sponsoringu tylko zycie z facetem ale bez "iskierek"

Gość gość
nie. nie mogłabym z kims zyc bez chemii i w ogóle. jak nie ma iskry to sie do łózka nie chodzi z tym kims, a co dopiero z reszta. jakas meczarnia, kasa nie jest tego warta

Gość gość
jestem facetem, chetnie stworzylbym taki zwiazek z ladna kobieta :)

Gość
dla mnie to marnowanie sobie życia...

Gość gość
Ja jestem kobietą, ocenianą przez innych jako ładna i chętnie bym stworzyła taki związek z bogatym i niebrzydkim facetem. Umiem się dobrze ubrać i zachować w towarzystwie, kończę drugi kierunek (prawo, ale nie widzę dla siebie przyszłości w zawodach prawniczych, bo nie ciągnie mnie do kolejnych lat nauki i pracy za marne grosze na aplikacji). Uwielbiam też gotować, mam swoje mieszkanie w centrum miasta i 2 letni samochód, ale wolałabym spędzać życie z ciekawym mężczyzną na poziomie, mam dość bycia tą "zaradniejszą" w związku. Chętnie bym posiedziała w domu z kimś, kto dla odmiany przejmie stery.

Gość gość
otóż ja chyba jestem w takim związku bez miłosci. jestem z partnerem tylko bo zapewnia mi jakis standard zycia (ale bez szalu, nie mowimy o bogactwie). zaczelo sie od motylkow tylko gdzies odlecialy i teraz czuje sie zle. lozko? 1 na 2 tygodnie moze i to bez rewelacji. no i ogolnie jakos slabo. ale z drugiej strony boje sie odejsc bo nie jestem w stanie sie sama utrzymac mimo ze pracuję... i tak sie zastanawiam co bedzie jesli nic sie nie zmieni?

Gość gość
Znam takie zwiazki, ogolnie meka to jest chyba ze sie polubicie. .