Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 12, 2016 Ma ktoś iPhona i wie może jak skasować wiadomość na aplikacji messenger? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredny antychryst 0 Napisano Marzec 12, 2016 jak chcesz usunac wiadomosc na messengerze na iphonie, to nalezy najpierw usunac iphone, wyrzucenie do rzeki polecam, a wiadomosci usuna sie same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2016 musisz do nich napisac pismo i zalaczyc znaczek oplate skarbowa 40 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 12, 2016 I usuną się zdjęcia i mój numer telefonu. Dzięki, fajna rada, ale chyba nie skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 12, 2016 Do kogo? Do Zuckerberga? Nie chce mi sie. Jestem zmeczona, a dla mnie samo wyslanie emotki jest wysilkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muhammad 0 Napisano Marzec 13, 2016 Jakbys nie miala iphone to bys nie musiala go wyrzucic, ten syf jest wart nothing. Zero. You understand? This piece of shit is worthless, choke it to the bin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Jestem z plebsu. Mam nokię 105. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 13, 2016 Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredny antychryst 0 Napisano Marzec 13, 2016 Zanim wyrzucisz swojego iphone to daj mi to na niego naszczam mpim cieplym moczem a potem ci oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach