Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiosna za pasem a ja ważę 90 kg

Polecane posty

Gość gość

Przy wzroście 175 wazę 90 kg chyba nie muszę opisywać jak wygladam. Miałam się odchudzać od stycznia i codziennie znajduję jakąś wymówkę. Znów wiosna zaskoczyła mnie jak zima drogowców 😭

Gość gość
to sprobuj sie zmobilizowac i wez sie za odchudzanie

Gość gość
Super! Lubię duże dziewczyny! :)

Gość gość
to ruch tłustą doopę i coś z tym zrób proste jak budowa cepa

Gość gość
TY JE'BANA LOCHO ! NIE WSTYD CI PRZED LUDŹMI ?

Gość gość
Więcej seksu? Ciekawe z kim? Z moją wagą jestem niewidzialna dla płci przeciwnej. Łatwo powiedzieć zmobilizuj się, codziennie to sobie obiecuje. Kocham jeść nie potrafię sobie tego odmówić do tego zajadam życiowe niepowodzenia. Najbardziej dolujace jest kiedy patrzę na swoje zdjęcia sprzed kilku lat, wazylam wtedy 65 kg i byłam naprawdę laską. Mam zadatki bo mam długie nogi i jestem wysoka. Jak mogłam dopuścić się żeby tak obrosnac tłuszczem:(

Gość gość
Owszem wstyd mi jest przed ludźmi! Najchętniej w ogóle nie wychodzilabym z domu. A za moment trzeba będzie zrzucić grube kurtki co już w ogóle niesamowicie mnie dołuje bo jak ja się pokaże. Ja chce żeby spadł jeszcze śnieg....

Gość gość
E, tam. Wpisywaly sie gdzies babki np 183cm i 140kg i mowily, ze po nich nie widac bo wysokie sa. Po Tobie pewnie tez nie widac :D A serio - nie rob wielkiej diety, wielkiego startu odchudzania. Bo to u wiekszosci nie dziala. Po prostu wprowadzaj drobne zmiany w żywieniu (zamiast 1 slodyczy to jablko, zamiast ziemniakow kasza) Zamiast jechac gdzies samochodem czy tramwajen zrob spacer itd.

Gość gość`84
PRZESTAŃ KUURWA ŻRYĆ ! czy to takie trudne... choć raz... zmienić życia bieg... PÓKI NA TO CZAS

Gość gość
Masz rację gościu, póki na to czas, bo czas zapiertala nieubłaganie i niebawem zostanę starą panną, umrę w pościeli z kotami objadajac się chipsami, ja tak nie chcę i codziennie to sobie powtarzam.

Gość gość
Zoladek se rozepchalas. Ja mam niedowage (od zawsze) i od zawsze zupelnie niechcacy jem drobne porcje kiedy tylko mam ochote. tez uwielbiam jesc :D tylko po prostu jem mniej. Nie odzywiam sie zdrowo, powinnam wlasnie zaczac, ale nigdy np. nie bylam w stanie zjesc 2 daniowego obiadu na raz. Ja jem zbyt czesto (jak siedze w domu co godzine czasem cos przegryzam, ale np. 1 kromka tylko) i mam za bardzo skurczony zoladek, jednak chyba klucz wlasnie w mniejszych, a czestszych posilkach.

Gość gość
A, i przy skurczonym zoladku glod szybciej mija nawet jak sie nic nie zje. Przynajmniej z obserwacji siebie i otoczenia to widze. Te 5 posilkow dziennie +2-3porcje warzyw/owocow to chyba takie optimum.

Gość gość
Duże jest piękne! :)

Gość gość
GŁODÓWKA 30 DNIOWA CIĘ WYLECZY

Gość gość
Duże nie jest piękne. Nie mogę na siebie patrzeć.

Gość gość
Nie znasz się! :) Oczywiście nie namawiam do nieodchudzania, ale nie ma co przesadzać.

Gość gość
Nie sluchaj feedersa. Oni w d***e maja zdrowie kobiety, dla nich liczy sie fetysz "oooo, jakie cycki, jakie faldki" A ide o zaklad, ze Ci zwyczajnie niewygodnie jest po prostu autorko. Ile to kg do noszenia wiecej. Co ze stawami? Kregoslupem?