Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens bawić się w to?

Polecane posty

Gość gość

Mam niewyobrażalną ochotę na trójkąt. Raz już z mężem zaryzykowaliśmy i było gorzej niż myślałam, że będzie. Na pierwszy raz umówiliśmy się, że będę miała z tym obcym tylko seks oralny. No i na początku mężowi nie chciał stanąć przy obcym facecie, a jak już wreszczcie mu się udało to skończył po minucie seksu w pozycji na rożen. Jak skończył to zaczął poganiać tego faceta żeby też skończył i po chwili nasz gość już się ubierał. Mówiłam mężowi że chciałabym jeszcze spróbować na dwa baty, ale jak to ma znowu tak wyglądać to nie wiem czy jest sens. Chciałabym aby bzykali mnie na kanapce długo i mocno, a jak znowu tak będzie? Czy to prawda, że jakbym mu dała viagrę to pomimo orgazmu miałby nadal erekcję i mógłby nadal bzykać?

Gość gość
Chyba jest on jednak zbyt zazdrosny i to mu przeszkadza.

Gość gość
Też mi się wydaje, że Twój mąż nie czuje się w tej sytuacji komfortowo. Ja bym sobie darowała.

Gość gość
Spotkaj sie z dwoma obcymi wtedy bedziesz miala odlot.

Gość gość
Nie mam zamiaru zdradzać męża. Jak trójkąt to tylko z nim.

Gość gość
Tozapomnij bo on nie jest gotowy i prawdopodobnie nie bedzie nigdy. Jest poprostu zazdrosny i mu to nie przejdzie a wiagra na zazdrosc nie pomaga.

Gość gość
Autorko my z zona szukamy pary wiec moze razem cos zrobimy

Gość gość
:-D

Gość gość
Z parą to wykluczone. Czym i jakbyście mogli poradzić? Macie viagrę na utrzymanie erekcji po orgazmie? Co niby miałaby robić ta druga kobieta? Nie mam ochoty ani na wymianę partnerów a tym bardziej na lesbijskie igraszki które mnie brzydzą.

Gość gość
Nie wiesz jak jest na rożen? :) Nie żartuj proszę. Zwykły seks pochwowy tyle, że kobieta dodatkowo robi w tym czasie dobrze oralnie drugiemu partnerowi.