Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice nie chcą urządzić 18stki

Polecane posty

Gość gość

hej, mam teraz 17 lat i zastanawiałam się jakiś czas temu nad imprezą 18stkową - mama nawet wykupiła lokal na dzień imprezy, dziś rozmowa skończyła się trzasnieciem drzwi- rodzice uznali, że albo robię imprezę z rodziną i znajomymi albo wcale, ze łzami rzuciłam im, że sobie mogą takie urodziny zrobić, rodzice uznali, że nikt za ich pieniądze nie będzie się upijac, uznałam, że zrobię imprezę za swoje pieniądze- krzykneli, że nie ma takiej opcji. wszyscy znajomi dookoła maja niezle imprezy, ja jedyna pewnie nawet nie wyjdę nigdzie... przecież ich zachowanie jest okropne, nie dają sobie nic powiedzieć! jest tylko 'albo z rodziną albo wcale'- taak stare ciocie i babcia pochodząca pod setkę z hot 20 ;) ;)zenada

Gość gość
Skończysz 18 lat to za swoje pieniądze zrób 18 tke rodzice nie będą mieli nic do powiedzenia bo będziesz dorosła i to za twoje pieniądze i wynajmij lokal

Gość gość
Ja mogę zasposorowac ci to 18 wystarczy że oddasz mi się analnie

Gość gość
Kiedy kończysz 18 lat ja miałem robioną 18 tke 27 lutego w sobotę bo teraz w lutym 2016 roku 23 lutego ukończyłem 18 lat miałem na 18 tkowej imprezie tylko osoby z rodziny ciotki wujkowie dziadkowie ja wcale żadnej osiemnastki nie chciałem robić ale starzy się uparli ciotki wujkowie dziadki dali mi kasę i nazbierałam 1500 złotych ustąp rodzicom i zróbcie 18 dla rodziny bo może też zarobisz? A dla swoich kolegów i koleżanek zrobisz kiedy indziej

Gość gość
ja też nie miałem zawsze można iść do baru