Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinie

czy powinienem przeprosic zone ?

Polecane posty

Gość goscinie

powiedziałem zonie ze jej nienawidze, jak zpytała to po co zemna jestes to powiedziałem ze dla tego ze mamy dwójke małych dzieci .... jaK zona deczko sie uspokoiła to zapytała czy nie uwzam ze powinienem ją przeprosic ... kurfa niby za co ?

Gość gość
Mam nadzieje, że jaja sobie z Nas robisz. Nie wiesz za co ? A gdyby żona powiedziała Ci że cię nanawidzi i tylko przy Tobie trzymają ją Wasze dzieci to co ? Ty lajcik dalej i nijak by Cię to nie obeszło? Może napiszesz inaczej ale każdego nawet tego '' najtwardszego'' by obeszło.

Gość goscinie
czyli rozumiem ze mam od dzis przepraszac ludzi za mowienie prawdy ? takie nowe standardy.

Gość gość
A za co nienawidzisz żonę?

Gość gość
bardzo dobrze ci tak! po co robiles dzieci? nie wiedziales ze kobieta po dzieciach sie zmienia, malzenstwo staje sie forma bez uczuc a nie da rady z niego wyjsc i byc szczesliwym bo sa dzieci?

Gość goscinie
za to jak sie zmieniła po lubie i urodzenie 2 dzieci .... nie mowie tu o zmnianie budowy ciałą czy cos bo figure ma nienaganna ....

Czeka Was poważna rozmowa. Przeproś żonę ale też powiedz prawdę w cztery oczy, że się zmieniła i co zamierza z tym fantem zrobić. Dorośli ludzie potrafią ze sobą rozmawiać zamiast od razu wyskakiwać z czymś takim raniąc drugą osobę. Co Ty pipa jesteś czy facet?

Gość gość
Osiągnęła swój cel i pokazała prawdziwą twarz?

Gość gość
No ale do urodzenia 2 dzieci to się sama nie przyczynila. Skutecznie jej w tym pomogles. To o co teraz to halo?

Gość logiczna konkluzja
Jesteś z Osobą, której nienawidzisz? PO CO? Jesteś masochistą? Dzieci możesz widywać po rozwodzie. Oczywiście,że nie ma sensu przepraszać skoro czujesz nienawiść, wiec przeproszenie byłoby hipokryzją....logiczne,wiec skoro to jest logiczne czemu żyjesz w hipokryzji z Osobą, której nienawidzisz? Dzieci i tak wyczuwają Wasze wzajemne relacje.

Gość gościnie
rozmawiałem z nia setkirazy na ten temat. uwaza ze przesadzam i nie ma o czym gadc.

Gość goscinie
z zona sie nie kłuce, rozmawiam tylko jak musze. mieszkamy razem bo ona nie ma gdzie pójsc, ja sie nie wyprowadze bo ot moje mieszkanie ktore dostałem od rodziców i co iałbym isc na stancje ? a ona moze kiedys sporwadzi se tu jakiegos fagasa i se beda tu mieszkac a ja po stancjach ? ona do rodziców raczej wrócic nie chce. nie ma problemu zeby dzieic zostały zemna ale ona niechce o tym słyszec. wiec narazie syt. patowa. moze w tym roku zarobie na mieszkanie to kupie i zapisz ktoremus z dzieci bo nie jej i moze tam se zamieszkaja....