Go艣膰 bezzstylowa Napisano Marzec 13, 2016 Hej. Nie potrafi臋 o siebie dba膰. Gdy by艂am m艂odsza nie wiele potrzebowa艂am 偶eby wygl膮da膰 ol艣niewaj膮co. Teraz patrz臋 na m艂ode dziewczyny i chcia艂abym im jako艣 dor贸wna膰, ale zniech臋cam si臋 szybko, gdy偶 nie nad膮偶am za dzisiejsz膮 mod膮, dodatkami, zabiegami. Przera偶a mnie to. Kiedy艣 mia艂am sw贸j styl fajny i unikatowy, na prawd臋 mia艂am powodzenie, kobiety tez mnie komplementowa艂y, pyta艂y jak to robi臋, a ja po prostu by艂am sob膮. Teraz jest mega przepych, du偶o tego wszystkiego, stylizacje, szafiarki, masakra. Pogubi艂am si臋 w tym wszystkim, na sw贸j styl jestem za stara, 20tkom te偶 nie dor贸wnam. Jak chc臋 si臋 ubra膰 powa偶nie wygl膮dam jak star**** jaka艣. Po prostu nie potrafi臋 odnale藕膰 stylu pasuj膮cego do mnie i mojego wieku. Str贸j to wierzcho艂ek g贸ry lodowej, bo podobnie jest z makija偶em i ca艂膮 reszt膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 13, 2016 Przeszlam sie wczoraj po centrum handlowym i mi szczeka opadla jak wygladaja dzisiejsze 20latki i skad maja tyle pieniedzy na najnowsza mode. i tez poczulam sie jak star***** ktora nie umie nic ze soba zrobic i sie sypie. wiec witaj w klubie ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bezstylowa Napisano Marzec 13, 2016 Mnie te偶 to dziwi, jak one nad tym wszystkim nad膮偶aj膮. To nie s膮 tylko 20latki, bo widz臋 te偶 kobiety w moim wieku, kt贸re ogarniaj膮 ten system;-) Nie musz臋 wygl膮da膰 jak ksi臋偶niczka, ale chcia艂abym odnale藕膰 styl, w kt贸rym czu艂abym si臋 pewnie, kobieco i z klas膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 13, 2016 Daj spok贸j, ubieraj si臋 w ubrania i buty kt贸re ci si臋 podobaj膮, piel臋gnuj sk贸r臋 dobrymi kosmetykami, no艣 艂adn膮 fryzur臋 kt贸ra ci pasuje, a makija偶 najlepszy jest z max 4 kosmetyk贸w, dla mnie to r贸偶, tusz do rz臋s, krem BB (czasami) i subtelna pomadka. Wi臋cej nie trzeba przy 艂adnej twarzy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 14, 2016 No tak, przychodzi taki moment, 偶e tego ju偶 nie wypada za艂o偶y膰, a w tym wygl膮da sie jak w艂asna matka. Znam to uczucie. Te偶 nie moge si臋 w tym wszystkim odnale藕膰. Na razie pr贸buj臋 zadba膰 o swoj膮 cer臋, 偶eby mimo wszystko by艂a promienna i od偶ywiona i chodz臋 na zabiegi do http://www.esthetique.com.pl/. Zastanawiam si臋 nawet nad um贸wieniem sie z jak膮艣 stylistk膮, kt贸ra by mi mo偶e pomog艂a znale藕膰 sw贸j styl. Ale jeszcze sie waham. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 14, 2016 Zgadzam si臋 z Wami dziewczyny. Dbanie o sobie po 30 to jest naprawd臋 wa偶na sprawa. Wydaje si臋, 偶e trzeba do tego podje艣膰 ju偶 bardziej na powa偶nie. Sk贸ra powoli traci j臋drno艣膰, cia艂o przestaje wyglada膰 ju偶 jak cia艂o nastolatki... Ja ratuj臋 sie zabiegami w salonie http://www.aleja-piekna.pl/. No i p贸ki co trzymam dobr膮 form臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 15, 2016 Ja staram si臋 by膰 na czasie z r贸偶nymi kremami do twarzy. Ostatnio natrafi艂am na Lefery i jestem nim zauroczona. Wiem ze to tylko w mojej g艂owie ale czuje sie m艂odsza. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 16, 2016 Czy wszystkie tematy musz膮 za艣mieca膰 reklamy? Przez to topic upad艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 17, 2016 I to jeszcze kretynskie reklamy. Cialo traci jedrnosc - no rzeczywiscie, chyba po 50tce. Jesli ktos uwaza ze po 30tce to albo sie zapuscil, albo jest duzo mlodszy i wyoraza sobie ze 30tki to staruszki. Kochana, przede wszystkim zdrowie -- cwiczenia na fajna sylwetke, pielegnacja wlosow aby nie byly wysuszone, krem z filtrem i sama zobaczysz ze bedziesz mlodiej wygladac i nabierzesz pomyslow co do stylu. Powodzenia zycze tobie i wszystkim dziewczynom po 30tce Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 17, 2016 Dlaczego mowisz ze jestes za stara na swoj styl? To jaki jest ten styl? Opisz prosze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 Zale偶y o jaki aspekt 偶ycia chodzi. Tak czy siak krem najlepszym przyjacielem kobiety :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 rzek艂abym krem/mas艂o shea i kw. hialuronowy :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ewelika Napisano Marzec 25, 2016 Zdecydowanie si臋 zgadzam z poprzedniczkami:) Dobry krem na dzie艅 i na noc, ten jest rewelacyjny http://www.makemebio.com/sklep/kremy-do-twarzy/anti-aging-day-en-detail.html Zawiera n aturalny collagen pochodz膮cy z alg morskich, jedwab, Witamina A i E i olejek arganowy dzi臋ki czemu ma w艂a艣ciwo艣ci nawil偶aj膮co-uj臋drniaj膮co-odm艂adzaj膮ce:):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 25, 2016 ja sie ubieram tak jak zawsze, a kremow zadnych nie uzywam bo to syf :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 29, 2016 Kiedy艣 u偶ywa艂am tych lagrend贸w, bardzo je lubi臋. Od dw贸ch tygodni u偶ywam jeszcze tego czarnego Lefery na noc. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 29, 2016 Ja sobie na 30 urodziny zafundowa艂am mezoterapi臋 z kwasem hialuronowym, naprawd臋 fajna sprawa :) Tutaj mo偶ecie poczyta膰 o tym zabiegu http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/45-mezoterapia - efekty super :) Najwa偶niejsze to dba膰 o siebie, aby cera i w艂osy wci膮偶 zachowywa艂y m艂odzie艅cz膮 witalno艣膰 :) A ciuchy itp. to zawsze kwestia gustu! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 29, 2016 o szkoda ze przy hashimoto nie mozna miec zabiegow z kw hialuronowym :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 30, 2016 Ale jaki艣 krem贸w z kwasem hialuronowym w og贸le mo偶esz u偶ywa膰? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 30, 2016 kremy mozna, jakies dobre serum, ale to zawsze ma gorsze dzialanie od wype艂nienia takich zmarszczek od wewn膮trz :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 30, 2016 Spamiarze od beznadziejnych krem贸w... Po 30-tce w tym ca艂a rzecz, 偶e nie musisz wygl膮da膰 jak reszta. Te 20-latki niczym si臋 nie wyr贸偶niaj膮 tak na dobr膮 spraw臋. Jak od kalki. No艣 to w czym dobrze si臋 czujesz, bo wtedy wida膰 to od razu. I wg mnie klasyka w dobrej jako艣ci to podstawa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 30, 2016 ja tak nie mam nic przeciwko kwasom hialuronowym, przecie偶 to tylko poprawia nawil偶enie sk贸ry i nie powoduje skutk贸w ubocznych. Trzeba sobie jako艣 pomaga膰. W kremach na pewno nie dzia艂aj膮, ale wype艂nianie zmarszczek z ampu艂ek jak najbardziej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosiak38 Napisano Marzec 31, 2016 ja zacz臋艂am dba膰 o stawy, takie mia艂am bole艣ci 偶e posz艂am do lekarza, ten mi da艂 arthroblock, zacz臋艂am kuracje, czyta艂am opinie w internecie o nim, ludzie chwal膮, czekam na efekty mam nadziej臋 na pozytywne. Zawiera kolagen kt贸ry regeneruj臋 tkank臋, mam nadziej臋 偶e to przyczyna moich b贸li i 偶e po tym przejdzie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 20, 2016 S艂ysza艂am co艣 o tym Lefery od kole偶anki. Podobno rewelacja. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 25, 2016 Z tego co widz臋 to troch臋 to kosztuje ale mo偶e jednak warto. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olivia Benson Napisano Kwiecie艅 26, 2016 Ja postanowi艂am po 30 zadba膰 o swoje sianowate w艂osy. Ujarzmi艂a je dopiero keratyna. Chocia偶 nie lubi臋 specjalnie po艣wi臋ca膰 du偶o czasu na zabiegi upi臋kszaj膮ce (ch艂opczyca) to keratyna od Chantal sprawi艂a, 偶e w艂osy normalnie le偶膮 i lepiej si臋 uk艂adaj膮, a nie fruwaj膮 na cztery strony 艣wiata. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 26, 2016 banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! banda spamerskich 艢CIER!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 17, 2016 Hej dziewczyny, a opowiecie mi troszk臋 o tym ca艂ym Lefery? My艣la艂am ostatnio o takim kremie przeciwzmarszczkowym a ostatnio cz臋sto si臋 o nim m贸wi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 18, 2016 Kochane, bez zb臋dnych westchnie艅 nad obecnymi 20-to latkami :D Azjaci maj膮 takie powiedzenie: Nie sztuka wygl膮da膰 na 25-cio latke maj膮c 20 lat, Sztuka wygl膮da膰 na 25-cio latke maj膮 45 lat Ale to ju偶 ca艂a filozofia: dieta, cwiczenia,medytacja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 19, 2016 Ja to lefery stosowa艂am kr贸tko bo kupi艂am tylko jeden ma艂y s艂oiczek ale wygl膮da艂o to do艣膰 obiecuj膮co. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 21, 2016 Natrafi艂am na taki artyku艂 fajny http://naszcodziennik.com/artykuly/lefery-otn_kr/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach