Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada..?

Polecane posty

Gość gość

No wiec tak mam taki problem. Moze zaczne.od tego ze mam totalnie do d**y znajomycj wlasciwie to nie mam juz ich wcale nie.bede sie rozpisywac kilka.osob zawiodlo mnie w ostanim czasie no i mam zamiar urwac te znajomosci. W kwietniu na poczatku jest koncert na ktorego bardzo bardzo chce isc ale nie mam z kim. No ale mam takiego znajomego sluchamy podobnej muzyki i jestem pewna ze on chcialby isc. Ale jest pewien klopot. To chlopak.ktorego poznalam na.imprezie troche bajerowalismy ale ja raczej traktowalam.go.jako.kolege jest on ode mnie duzo mlodszy, ale bardzo go polubilam fajny chlopak.z.niego. No i ostatnio naisal mi pochwalil.sie ze ma dziewczyba ze.to.ta.o.ktorej opowiadal mi. No.i ucieszylam sie z jego szcescia napisalam ze super ze tak.sie udalo. I teraz cgcialabym isc na ten koncert ale nie wiem czy wypada zapraszac g kiedy on jest w zwiazku. W sumie miedzy.nami nic nie ma ja np.nie jestem zazdrosna ani nie mam nic przeciwko.temu ze ma dziewczyne no.ale wczesniej tak.troche spotykalismy sie.i.nie wiem czy on tego nie odbietze tego jakos opatrznie. Chcialabym.zeby poszedl ze mna jak.z.kolezanka, nawet gdyby ppszli ze.mna.razem to okej choc moze.troche dziwnie bym.sie czula.sama z.para no.ale.lepsze.yo.niz pojscie samej. A wy co myslicie to.dobry pomysl? Juz w sumie 2 raz taka sytuajca.ze nie.mam.z.kim.isc.na.koncert wczesniej zrezygnowalam.z.jednego.bo.nie chcialam.isc sama ale teraz to juz sobie nie.daruje :(

Gość gość
jednak kawał k****iszona z ciebie :)

Gość gość
Bo?

Gość gość
Gosciu wal sie jak cos piszeaz.to uzasadnij, wlasnie dlatego pytam bo nie chce by zostalo to.zle.odebrane ani przez niego.ani jego dziewczyne. Ja chce isc wylacznie.na stopie kolezenskiej nic wiecej. On jest za mlody.dla mnie ciesze sie ze ma ta laske.

Gość gość
idź sama na ten koncert, co za problem? ja bym poszła sama, co to za bezsens żeby rezygnować bo nie masz z kim iść...

Gość gość
No tak zrobie jakis czas temu nie poszlam na jeden a teraz mysle jaka glupia bylam bo pewnie nie predko zdarzy sie ze znow zawitaja u nas w miescie. Po prostu z kims troche razniej. No ale raczej pojde sama, trudno.

Gość gość
Ale co myslicie o tym by zaprosic tego znajomego? Czy lepiej odpuscic w takiej sytuacji i faktycznie wybrac sie samej.

Gość gość
Jak wypada, to musi być dość mały... ruchy powinny być płytsze i wypadać przestanie :P A tak na serio jeśli się kumplujecie i nie nic was nie łączy, to śmiało możesz go zaprosić, przecież to tylko koncert, niech on sam zdecyduje czy wypada iść czy nie.

Gość gość
Ja byłem sam na koncercie Metallica i poznałem na miejscu fajną dziewczynę, więc czasem warto iść samemu, choć też mi się nie chciało bo tak jakoś głupio samemu łazić po koncertach.

Gość gość
Moze tak sprobuje zaryzykowac, szczegolnie ze mamy podobne gusta więc z nim mysle ze dobrze bede sie bawic. On mi powiedzial o tej dziewczynie jak kolezance wiec chyba widzi mnie tak samo i nie bedzie mial z tym problemu. Ok zapytam ostatnia proba jak nie to pojdę sama;)

Gość gość
No troche glupio bo wszyscy bawia sie w grupie, i nie ma tez z kim pozniej powymieniac wrazen. Tym bardziej ze to koncert rap co innego gdyby to byl taki bardziej kameralny koncert.