Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka123_

Zakochał się?

Polecane posty

Gość Autorka123_

Chodzi o mojego "dobrego znajomego". Znamy się od czasów liceum, czyli jakieś dobre piętnaście lat. On ma partnerkę, planują wspólne życie - ja od paru lat jestem sama. Nieudany związek w młodości i zapał do facetów jakby minął. Jego narzeczona wie, że jesteśmy sobie bardzo bliscy. Ufa, że to tylko przyjaźń. Zresztą cały czas tak było. Ostatnio życie wali mi się coraz bardziej. Z tej samotności zaczynam popadać w jakiś obłęd. Zaczynam się zachowywać jak jakaś stara panna. Wszystko mnie wkurza, irytuje. Jak nie muszę rano wstać i iść do pracy to zakopuje się pod kołdrą dla całego świata. No i on ostatnio właśnie zaczął spędzać ze mną coraz więcej czasu. Nie tylko w tych złych momentach. Parę dni temu nie odbierałam telefonu. Chciałam przez chwilę pobyć sama bez telefonów, gadania matki i przyjaciółki, która non stop szuka mi faceta. On przyjechał. Stał pod drzwiami paręnaście minut. W końcu co wypuściłam. Rozmawialiśmy, nawet poprawił mi humor, było już dobrze i w pewnym momencie zaczął mnie całować. Wszystko zaczyna walić się coraz bardziej. Przecież on ma kobietę, podobno ją kocha, chcę wziąć z nią ślub...

Gość gość
a niech zdychaja