Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci już nie podrywają kobiet, bo ich wymagania przerosły wszelkie absurdy

Polecane posty

Gość gość

tylko tępe dresy startują jeszcze do kobiet, bo są za głupi, by rozumieć w ogóle co się dzieje na świecie.

Gość gość
masz rację; ja na przykład wymagam poprawnego budowania zdań w języku ojczystym i dlatego jesteś skreślony. Oczywiście to powód dodatkowy, bo główny jest taki, że jesteś niedorozwiniętym debilem :o

Gość gość
Dlatego czas w końcu podjąć męską decyzję: Albo baba (zatruwająca) życie albo wolność i erotyczne akcesorium-sztuczna vagina!

Gość gość
dziś A ty jestes zawiedzioną życiem tępą dziewicą,która kibluje na forum dla debilek?

Gość gość
Nie buduję zdań poprawnie, bo dla kobiet to nie istotne, gdybym miał 187 wzrostu i z******ty wygląd modela, to choćbym robił ortografy w każdym zdaniu i tak obrobiłabyś mi gałę i zmiękłyby Ci nogi, gdybym podlazł z bełkotem niedorozwiniętego kibola to zawsze znalazłabyś powód, by uzasadnić wymysł, że jestem geniuszem, mimo mego oczywistego dla wszystkich debilizmu. Po co się uczyć budować zdania i wypowiadać, skoro kobiety odstrasza już choćby ponadprzeciętna znajomość języka literackiego.

Gość gość
Racja! Z babolami coraz gorzej a coraz.większe wymogi mają ściery jedne!

Gość gość
Na bagna Luizjany z nimi. Szmatami!

Gość gość
o ponadprzeciętnej znajomości języka literackiego to ty nawet ćwierćmózgu nie słyszałeś. Naucz się mówić po polsku to może choć szara otyła mysz cię zechce żałosny frustracie :D

Gość gość
Prymitywny brutal pachnący warsztatem samochodowym lub budową z łapskami jak pieńki,łysy,jeżdżący jakim wyklepanym bmw i posługujący się monosylabami to teraz tych idiotek ideał. Czasem też przyciąga je pajac w typie handlowego przedstawiciela z kilogramem żelu na głowie,c*******h spodniach w kancik,koszuli i krawacie po c***u z sygnetami na paluchach pieprzacy farmazony o sprzedaży.To kolejny zy****y ideał tych kretynek.

Gość gość
Ich? To znaczy czyje wymagania są absurdalne? Facetów chyba...

Gość gość
IDIOTO, jak cie interesuja TEPE dresiary i boli cie, że zaklepują je dresy.. to sam stań się takim dresem, będziesz miał u TAKICH panien powodzenie :D

Gość gość
15:08 To prawda, 150% faktów, znam doktorantki, które się z takimi umawiają. Z kibolami, półkryminalistami po podstawówce. Jak ten świat będzie wyglądał, skoro co drugie dziecko jest takiego prymitywa? Na necie zarzucają brak znajomości polszczyzny, zasad ortografii, interpunkcji, a jak taki debil podejdzie w realu to hormony im mózgi wyłączają.

Gość gość
"IDIOTO, jak cie interesuja TEPE dresiary i boli cie, że zaklepują je dresy.. to sam stań się takim dresem, będziesz miał u TAKICH panien powodzenie " Przestań p*dolić, że chodzi o określoną kategorię kobiet, bo sama w praktyce okazałabyś się obciągarą takich prymitywów.

Gość gość
Lista tych "ideałów" kobiecych jest długa a przykładów możnaby mnożyć i mnożyć.(Są również na nie tępi "modele" choć plasują się na tej liście ,wbrew różnym lansowanym tezom, dużo dalej albowiem babom tak naprawdę niewiadomo o co chodzi a jak wiadomo to niewiadomo dlaczego). Do żadnego się idiotka jedna z drugą by nie przyznała za chiny. A jednak.Fakty są takie,że po krótkiej interakcji z takimi deklami,gotowe są popuścić mu w pierwszych lepszych krzakach. Na tej liście ideałów nie ma normalnych.zwykłych facetów. Gdy więc takowi chcą kobiety....wtedy stawiane są im wymagania z komosu,których brak wobec rozmaitych-często niezwykle mało ciekawych-debili.

Gość gość
Przede wszystkim na tej liście ideałów nie ma inteligentnych facetów. Im większa przestrzeń intelektualna tym bardziej oddala się człowiek od szansy na interakcję z kobietą. Pógłówek, mitoman 190 podejdzie, zbajeruje tanimi beztreściowymi frazesami wyszukanymi w google na szybko 10 minut przed randką. Znałem takiego jednego, nic sobą nie reprezentującego głupka, który nie skończyłby gimnazjum bez ściągania, ale kobiety studiujące po 2 kierunki zaliczał hurtowo, bo kupowały spojrzenie z góry od dryblasa, pewny siebie ton i wypowiadane nim truizmy i banały o niczym. Zaznaczam, że gdyby nie kasa starych już byłby bezdomny, bo z każdej pracy go wypieprzali po tygodniu.

Gość gość
gość dziś No właśnie! To jest ciekawe! Bo tu nie chodzi tylko i wyłącznie o "dresiary" czy jakieś "blachary". Jak słusznie zauważyłeś/-aś to z takimi delikwentami coraz czesciej poprzestaja babki, które lansują się na "inteligentne"- np z wyższym wykształceniem czy tam jakieś doktorantki choć nie możemy się też oszukiwać i wmawiać sobie,że studia czy doktoraty po nich robią tylko mądre i wartościowe osoby.Większość w dzisiejszym czasie to ludzie wbrew pozorom w ogóle nieciekawi żeby nie powiedziec durni. Kasa,układy,aparycja to silny sprzymierzeniec tych żałosnych tzw karier naukowych czy biznesowych. A wracajac do tematu. Znam dużo nie-dresiar jakie lataja wprost za jakimiś zwykłymi burakami z kiślem w majtkach. Znam też takie upozowane na artystki albo intelektualistki.Z tymi to chyba czasem jest jeszcze gorzej.Prowadzają się z podstarzałymi brodatymi "tatusiami" odgrywającymi ch wie jakichs artystów,madrali a do wina trzeba im dokładać. I na koniec kasa.To już powszechne kryterium. Wiadomo.Większość leci na kasę i jak ją poczuje to nie ma zmiłuj.Nawet garbus z gębą jak klamka będzie ciupciać ile wlezie jeśli ma cięższy portfel i lżejszą rękę do wydatków na panie. Taki upadek obyczajów z tymi kobietami.

Gość gość
Prowadzają się z podstarzałymi brodatymi "tatusiami" odgrywającymi ch wie jakichs artystów,madrali a do wina trzeba im dokładać. X Powiem Ci dlaczego podoba mi się "podstarzały tatuś". Jest szarmancki, inteligentny, charyzmatyczny, mamy podobne zainteresowania i podobne plany na życie. Dba o mnie, jest czuły i pomocny. A najbardziej podziwiam go za to, że realizuje swoje marzenia i jest w tym wytrwały, chociaż wolny zawód to wielka niewiadoma. Wiem bo sama też zamierzam go uprawiać. To naprawdę imponuje i fascynuje kobiety bardziej niż siedzenie na kafeterii, codzienne użalanie się nad sobą i obrażanie każdej dziewczyny bez wyjątku. I nie zamierzam Cię za to przepraszać.

Gość gość
"Prymitywny brutal pachnący warsztatem samochodowym lub budową z łapskami jak pieńki,łysy,jeżdżący jakim wyklepanym bmw i posługujący się monosylabami to teraz tych idiotek ideał." j**błem i błagam o więcej. Jakbyś skórę zdarł z zachowania tych idiotek i przelał ją na tego posta. :D

Gość gość
Brawo, koleś który od roku dzień w dzień dodaje po kilkanaście postów o tym, że ma okropne życie i nie ma dziewczyny jest twoim idolem :P

Gość gość
Co z tego, skoro dodał zaj*bistego posta, którym idealnie was podsumował? Żaden z debili, którym dawałyście doopy nie byłby w stanie dop*dolić takim tekstem. Właśnie dlatego nie ma dziewczyny, że jest na tyle lotny, by napisać coś takiego, a to już zbyt wysoki poziom, byście mogły się nim zainteresować. Kolego, jeśli tu jesteś to proszę o jeszcze więcej takich tekstów!

Gość gość
Nikomu nie dawałam "dooopy", jestem dziewicą i mam świetnego faceta. Wybacz, ale naćkany stereotypami post na kafeterii nie robi na mnie wrażenia. W innym wątku parę dni temu sam szukał dziewczyny...

Gość gość
16:45, no to na pewno jeszcze dasz, a co do tego, że szuka dziewczyny to chyba norma, bo oznacza, że jej nie ma i nic dziwnego, skoro jest w stanie klecić teksty na poziomie. Kobiety, by go wyśmiały za taki tekst, bo do nich trzeba mówić prostym językiem.

Gość gość
Kto powiedział ,że nie podrywaja? Mnie podrywaja :)

Gość gość
Autorze nie podszywaj sie do mnie! Nie jestem autorem tego wątku! Zakładałem wcześniej wątki o modelach ale ten i inne nie należą do mnie a kobiety powinny mieć na uwadze że nie tylko ja tak sądze.

Gość gość
Ale ja się pod nikogo nie podszywam. O ch*j chodzi? Założyłem sobie temat.

Gość gość
Ale dobrze piszesz wymagają modeli a potem sie żalą na kafe jacy meżczyzni to dupki i *****cze że nie ma normalnych haha

Gość gość
Ten tekst jest napisany prostym językiem. Lotny to był Nabokov :P

Gość gość
To ciekawe jak nazwiecie język tych, którym dajecie tyłków.

Gość gość
Najgorsze że ludzie już nie widzą ludzi! Przykładowo idzie piękna dziewczyna, idzie chłopak i nawet jej nie widzi bo jest wślepiony w ekran ze zdjęciami dziewczyny!

Gość gość
Ja jestem feministą i uważam ,że trzeba dać im szansę nas podrywać :) Do tego walczę o zrównanie wieku emerytalnego ,kobiety to też ludzie!