Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

goście chcą przyjechać na święta!

Polecane posty

Gość gość

a ja tego nie znosze, nie znoszę gości w święta, skakać i obsługiwać i udawać wielkie państwo. mam wolne akurat od piątku i chcę odpocząć, jednakże nie wchodzi w grę kłamstwo typu wyjeżdzam, ponieważ od razu się wyda.co robic?

Gość gość
No to powiedz ze masz juz zaplanowane swieta ze szkoda ze troche wczesniej nie dali znac.

Gość gość
niech s********ja Najlepiej to znalezc sobie jeleni do ktorych sie mozna wpie/rdo/lic i samemu miec swiety spokoj.

Gość gość
ta, jeżdża od rodziny do rodziny co roku na każde święta, a sami nikogo nie zaprosili jeszcze.

Gość gość
Nikogo nie okłamuj, tylko wprost powiedz, że musisz odpocząć i nie urządzasz świąt, tylko skromny obiad dla domowników. A jak ktoś chce Twojej obecności, to powiedz, że ewentualnie Wy możecie przyjechać ;) Czasem nawet najbliższej rodzinie trzeba się postawić, bo inaczej będziesz miała każde święta pełne gości.

Gość gość
Do takich pasozytow to trzeba prosto z mostu mowic. Nie robie zadnych swiat bo jestem najzwyczajniej w swiecie zmeczona i nie mam na to sil.

Gość gość
Powiedziałąbym, że Swięta mam już od dawna zaplanowane i możesz i jeśli chcesz możesz ich zaprosić ewentualnie na kawę w jedno ze świąt :)

Gość gość
nigdy nie zaprosiłam żadnych gości na święta, bo tego nie uznaje dlatego mów prawdę. chcą się nazrec za free

Gość gość
Nazrec sie za free i obsluge miec za free!

Gość gość
Nic na święta nue wydadzą, bo przyjadą do was. moze czekoladę kupią na promocji hahah