Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc36

Zachował się jak typowy chuj

Polecane posty

Gość gosc36

Parę lat temu mój dobry kumpel po poroletnim związku zostawił swoją kobietę. Powiedzmy sobie szczerze - obiecał jej ślub, rodzinę i nie był już wcale młody, bo mieli po 28 lat, zostawił ją dla innej. Po tym co zrobił przestaliśmy się kumplować, sam wyjechałem do Berlina do pracy on ożenił się z tą swoją. W zeszłym tygodniu wróciłem. Spotkałem załatwiając na mieście pewne sprawy Pauline - tą którą on zostawił. Poszliśmy na kawę, długo rozmawialiśmy. Ona nadal jest sama. Zrobiło mi się jej tak cholernie żal. Sam w życiu uczuciowym szczęścia nie mam. Dwa nieudane związki. A Paula? Jeszcze piękniejsza niż wtedy. To cudowna kobieta. Chyba nigdy nie była mi obojętna. Oczywiście przez te wszystkie lata przeglądałem jej Facebookowy profil, ale zawsze wydawało mi się, że to za wysoka klasa dla mnie. Ona - pani psycholog, nauczycielka, a ja ? Zwykły przedstawiciel handlowy.

Gość gość
Rzeczywiście, straszne. Biedne dziewczę, facet ją zostawił dla innej. No i? Mógł mieć milion powodów, o których Ty nawet pojęcia nie miałeś. Widocznie uznał, że to nie ta kobieta, z którą chce spędzić resztę życia. Jak tak Ci się podoba to się za nią bierz. Zrywać koleżeństwo z takiego powodu? Słabe, bardzo...

Gość gość
los się do ciebie uśmiecha wykorzystaj szanse

Gość gosc36
Nie tylko z tego powodu. Po prostu wyjechałem. Kontakt się urwał. To co on zrobił było słabe. Zaprosił ją w walentynki na kolację tylko po to by zerwać! Trzeba być idiotą, żeby tak postąpić. Sam też idealny nie byłem i nie jestem, ale bez przesady...

Gość gosc36
Chciałbym, by dała mi szansę! Byłem pewien, że jednak już kogoś ma, a tu jednak nie.

Gość gość
Czy psycholog, pani nauczycielka, to taka wysoka liga... ja bym polemizował...;)

Gość gość
Spróbuj coś zadziałać, może wam się uda :)

Gość gość
Startuj do niej!

Gość gość
Postąpił jak dżentelmen, prawdziwy facet. A Ty widać zerwałbyś przez smsa... Jednoznacznie nie pochwalam natomiast zostawienia jej dla innej - najpierw kończy się jeden związek, dopiero później myśli się ew. o kolejnym.

Gość gość
Próbuj! Co Ci szkodzi :D

Gość gosc36
Nie twierdzę, że wysoka liga ze względu na zawód, ale to niesamowicie mądra i inteligentna kobieta. Spróbuję zadziałać. Mam nadzieję, że się uda!

Gość gość
Niesamowicie mądra i inteligentna... BO PIĘKNA? No tak, faceci zawse mowia o laskach któe im się podobają.. że są inteligentne.. już ja takich widziałąm.. jedna maniurę, wystylizowaną aż do bólu, wymalowaną, po solarze.. pial że jest taka mądra.. mądra to na pewno nie jest, nie ma też klasy, wyśmiewa się z innych kobiet.. (nie nie ze mnie)... ale SPRYTNA i owszem ;)

Gość gość
Tylko nie naciskaj na nią za bardzo jak juz będzie robiło się poważnie np na seks. Powodzenia! :)

Gość gość
Kumpel nie kumpel sam ją zostawił. Co innego jak byś się za nią zabrał jak byli razem. Drogę masz wolna wiec nie widzę tutaj żadnego problemu.

Gość gosc36
Jest mądra, bo widzę jak rozmawia ze mną z innymi, ma w głowie coś więcej niż inne laski.

Gość gość
Związki po prostu czasem nie wychodzą i to normalne, ty za to jesteś typowy chujek, bo od lat kochasz sie w lasce, śledzisz jej facebooczka a nie masz odwagi poderwać :P

Gość gośćBellunia
Nie będzie Ci przeszkadzało, że po kumplu będziesz w nią wchodził? Trochę taki .... z pańskiego stołu... przepraszam, ale takie mam skojarzenia

No no :) musi być niezła skoro zakręciła Cię aż tak, że zerwałeś kontakt ze starym kumplem tylko dlatego, że zerwał z laską :o Ciekawa jestem czy jej zachowanie czasem na to nie wpłynęło....bo wiesz, niektóre kobiety w takiej sytuacji nie potrafią zachować się z klasą, tylko właśnie "odbierają" znajomych swoich byłych partnerów, przeciągają ich na swoją stronę...itd...

Gość gosc36
"W nią wchodził"... no tak, bo przecież chodzi tylko o to, żeby ją przelecieć... No już nie jest młoda dziewczyna, a dojrzała kobieta, a ja nie jestem małolatem, który będzie rozmyślał co tamten z nią robił. Przecież to bez sensu. Sam fakt, że ona nadal jest sama świadczy tylko o tym, że nie jest łatwą, a wartościową kobietą.

Gość gość
gosc36 dziś typowy kolo w stanie zauroczenia, którego logiczne rozumowanie jest już mocno upośledzone... to, że jest sama nie musi oznaczać, że jest wartościowa... ale pewnie tego nie zrozumiesz

Gość gosc36
Jest niezła, bo jest cudowna! Nie jest jakąś super, szczupłą seksbombą, ale ma w sobie to coś :) ma ten śliczny uśmiech, poczucie humoru.

Gość gosc36
Zauroczony to może byłem parę lat temu, ale to tyle nie trwa!

Gość gość
No to bierz chłopie, bierz, jak już się tak napaliłeś...

Gość gość
Sam fakt, że ona nadal jest sama świadczy tylko o tym, że nie jest łatwą, a wartościową kobietą. x Sam fakt że jest sama może świadczyć, że nie nadaje się do związków, że nie potrafi zbudować powaznej relacji, że może lubi się puszczać i żaden z nią nie wytrzymuje, że jest wredna, że zgrywa księżniczkę i żaden facet nigdy nie będzie dla niej dobry, itp, itd... a do tego Pani psycholog, czyli normalna na 100% nie jest, bo psycholodzy normalni nie są, a jak się z nią zwiążesz to każde twoje słowo i zachowanie będzie interpretować pod kątem psychologii, a psychologia w 70% to jak ekonomia, warte tyle co wróżenie z fusów.

Gość gość
Wojciechu po co pytasz kafeterian?

Gość gość
Żal Ci Jej bo jesteś frajer i tylko możesz sobie tylko popatrzeć na ładną a On mógł ją rzucić jak ochłap jak mu nie pasowała!