Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kilka pytań nt pierwszego razu

Polecane posty

Gość gość

1. miejsce (moj dom, dom partnerka/ki itd) i okoliczności 2. wiek Twoj i partnera/ki 3. bolało? 4. stosowane środki antykoncepcyjne (lub ich brak) 5. milo wspominacie? 6. chcieliscie tego, czy pod presją partnera lub z nieumiejętności odmawiania? 7. ewentualne inne wspomnienia nt pierwszego razu

Gość gość
Ale liczyć rozdziewiczenie czy pierwszy cały stosunek?

Gość gość
rozdziewiczenie tez

Gość gość
Nie chce mi się odp

Gość gość
1. miejsce (moj dom, dom partnerka/ki itd) i okoliczności 2. wiek Twoj i partnera/ki 3. bolało? 4. stosowane środki antykoncepcyjne (lub ich brak) 5. milo wspominacie? 6. chcieliscie tego, czy pod presją partnera lub z nieumiejętności odmawiania? 7. ewentualne inne wspomnienia nt pierwszego razu x 1. akademik 2. ja 17 on 18 3. nie, ani trochę ani nie krwawiło 4. prezerwatywy i globulki dopochwowe 5. haha ja dziś śmieję się z tego, generalnie żałuję relacji z gościem, ale co użyłam to moje. generalnie seks słaby, jak to zawsze bywa z 1 razem. 6. niby chciałam, ale bałam się ciąży, ale w końcu przełamałam strach.

Gość gość
u mnie 1 raz był przyczyną rozpadu pseudo związku, bo stwierdził że nic nie czuł i że pewnie już to robiłam xd