Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinnam zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

A, więc tak o to moja historia Mam 19 lat . 2 lata temu na wakacjach poznałam pewnego chłopaka byliśmy miesiąc razem później z nim zerwałam, w listopadzie 2014 roku poszedł siedzieć za jazdę pod wpływem alkoholu .. w czerwcu 2015 wyszedł i się odezwał do mnie ale kilka n później pokłócliśmy się i 12 lipca 2015 roku znów się odezwał napisał , żebym przyjechała do niego bo mu mnie brakuje ,i ze czeka ja nie zastanawiając się pojechałam raz drugi trzeci i wrócliśmy do siebie , wszystko było pięknie cudownie zero kłotni nic aż w grudniu 2015 roku poszłam na 18 do knajpki do przyjaciółki , powiedziałam mu że bedziemy tylko w cztery dziewczyny on tam przyszedł narąbał się . Owszem przywitałam się z nim i poszłam do koleżanek on wypił kolejne piwo i wyszedł pare minut później zaczął mnie wyzywać od kur... dziw... itd , i twierdzi, że dziewczyny to tylko podpucha bo teraz gdy on wyszedł pewnie siedzę z chłopakami ... a ja mu mówię , ze jak chcę to Niech przyjdzie tam i sprawdzi a ten dalej mnie wyzywał nie chciałam psuć imprezy u sobie humoru wyłączyłam telefon. Na drugi dzień przyszedł do mnie z moimi wszystkimi rzeczami ciuchy , nasze zdj itd oddał mi je i zaczął mi robić awanatutre , ze ja się bujam z innymi , gdzie ja byłam na 18 natsce u przyjaciółki , gdzie sam widział ,... tak się zdenerwował,że uderzył , delikatnie ale uderzył mnie w twarz . Zdenerwowałam się i zerwalismy . Minęło kila dni i wróciliśmy do siebie . 6 stycznia 2016 miał przyjść do mnie spać na noc tylko przyszedł narąbany i z krzykiem do mnie , ze ja z facetami sobie pisze , no kurcze jak kolega cos napisze to mu odpisze chyba logiczne tak jak on z koleżanką sobie pisze ... wstał odepchał mnie i zaczął walić w drzwi moich rodziców a to było po 23 .. nie chciał wgl wyjść z domu ... ale udało się , zerwał wtedy ze mną , gdzie to ja powinnam , ale spoko .. . 3 tygodnie później wrocilam do niego chociaż nie chciałam , ale tak się starał i wgl to dałam mu szanse. (dzień przed się pokłóciliśmy) 9 marca 2016 szłam do szkoły a ten nagle się wyjawnił pijany jak nie wiem co , śmierdziało od niego gorzej niż od pijaka, ide a ten do mnie , ze mam stać i nie pójdę do szkoły dopoki z nim nie porozmawiam wkurzyłam się i mówię , ze możemy iść i gadać . Idziemy idziemy a on na takim moście wziął mnie szarpnął za kaptur i zaczął klnąć bym stała i gadała .. zaczełam szybko iść a ten , ze jak sie nie zatrzymam uderzy mnie . przestraszyłam się w końcu w grudniu raz mnie uderzył , szła taka pani z psem i poprosiłam ją by mi pomogła i zeby zadzwoniła na policję ,ale niestety nie miała telefonu , ale jak usłyszłam policja przestraszył się i poszedł , ide ide a on blisko mojej szkoły poszedł inną drogą znowu,ze mnie uderzył rzucił mnie na płot i krzyczy szły takie dwie Panie poprosiłam ją o pomoc zaprowadziły mnie do szkoły . Po szkole pojechałam na policję z tatem i złożyłam zeznania na niego i mam spokój . Tylko jest jeden problem 23 lutego bylismy u ginekologa i jestem w 4 miesiącu ciąży ... Tylko , że on ma mnie i dziecko gdzieś nie interesuje się Nami , nie zapyta się jak się czuje ani nic ... Problem jest też taki , że go BARDZO KOCHAM ... a wszyscy mi mówią że to nie facet dla mnie ... , ze powinnam o NIM zapomnieć jak najszybciej i ułożyć sobie życie bez niego bo ile jest samotnych matek i później znajdują faceta normalnego .Rodzice dali mi ultimatum , że zostaje z nimi oni mi pomogą , ale z nim zero kontaktu , owszem dziecko mogłby widywac , a lbo być z nim ale do domu powrotu nie mam ... Nie wiem co robić pomożcie mi ... KOCHAM i GO i nie chcę go stracić :( ,ale też się boję o przyszłość jak będzie ..

Dziewczyno uciekaj jak najprędzej! Chyba ze odpowiada Ci taka patologia.

Gość gość
kochasz kogoś kto Cie tak gnoi? :O :O :O twój ojciec to powinien go zabić za to co ci zrobił :O

Gość gość
i co,chcesz dla dziecka takiego ojca? zeby wychowywalo sie w patologii? lepiej być samotną matką dziecko tez moze bic i co zgodzisz sie na to?