Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Gość S992
Angelowa ja tez nie wiem czemu mysle ze nie wyszlo :( do @ zostalo 6 dni, od jakis 3 dni czuje jakies klucia jajnikow i taka lekka kolke ale nie nakrecam sie ... Sluz tez mam taki bialy i kremowy, w sumie to bez zapachu co mnie cieszy bo tydzien temu mial taki dziwny zapach. Piersi bola od kilku dobrych dni, najbardziej w nocy. Kate duzo zdrowia dla ciebie!:)

S992 właśnie miałam dopisać ,że dziś od południa dokucZają mi lekkie klucia w lewym jajniku i pobolewa mnie krzyż ...ale coś w tym jest ,jakieś takie poczucie klęski ....zobaczymy co ma być to będzie ...trzymam kciuki

Gość gość
Angelowa, lepiej mieć niespodzianke niz rozczarowanie :-)

Gość Kushina
Ja przed pozytywnym testem bylam pewna, ze sie nie udalo, nawet chyba troche plakalam poprzedniego wieczora, ze znowu nic z tego :P A rano pozytywny test ;)

Dziewczynki tak bym chciała żeby się udalo :) :) :) ... nic to czekać nam tylko pozostało

Powiem Wam dziewczyny, ze myslalam, ze samo zajscie w ciaze to najwiekszy problem a potem to juz z gorki. A teraz jak juz jestem w ciazy to zamartwiam sie, czy ta ciaza sie utrzyma, czy dzidzius sie rozwija... Potem pewnie jak sie urodzi bede sie martwic, zeby nie zachorowalo itp. I tak do konca zycia ;)

Kushina uroki macierzynstwa :) wszystko będzie ok ,za rok o tej porze będziesz tulić do piersi swoje maleństwo :)

Gość S992
Kushina dokładnie teraz juz na zawsze bedziecie za kogoś odpowiedzialni :-) ja jeszcze tydzien czekania :)

Gość Paula 24
Hej dla przypomnienia ja też myślałam że nic z tego, pisałam że cykl stracony bo mnie wtedy jakas infekcja złapała, i co i jednak wtedy się udało! Bo udaje się wtedy właśnie kiedy się tego nie spodziewamy, także dziewczyny uszy do góry! Ja już wam pisałam że Czuję że w tym miesiącu same pozytywy będą!

Gość S992
Udanej niedzieli wszystkim:-)

Gość Gość321
miała któraś plamienia przed okresem?? teoretycznie powinnam dostać za 3-4 dni, i tak cykl w miarę krótki, bo 26 dni a zazwyczaj mam 28.... dzisiaj widziałam kilka kropel, czekam na wiecej, ale póki co odpókać nic..... rozczarowanie boli nisamowicie.... do tego podbrzusze boli mnie niby jak na okres, ale trochę inaczej, a samo wejście do pochwy, no wiecie - dół, mam jakby napuchnięty, nabrzmiały... nie wiem co o tym myśleć liczyłam, że moze jakieś plamienie implementacyjne czy jak to się zwie, ale małż mi ciągle powtarza, żebym sobie akcji nie wkręcała itp, udusić mało..... miała któraś podobnie? faktycznie cykl w plecy..? dodam, że jajniki mnie ciagną jakiś czas, czasem kłują... generalnie nieprzyjemne uczucie

Gość S992
Gość321 bardzo możliwe że to implatacyjne, nie kiedy jest nawet 12 dni po owu. Rowniez czytalam ze u kobiet w ciazy przez hormony w dniach kiedy ma być @ pojawia sie krwawienie. Czekaj do daty @ i zrob test:-) innaczej mozemy tylko gdybac:) Ja dzis czuje jakbym miala dostac @ a jeszcze 5 dni zostalo ... (cykle 27-28 dni wiec wcześniej nie przyjdzie)

Gość 321 też czytałam ,że w tym okresie mogą wystąpić takie plemienia ,także trzymam kciuki ....s992 u mnie niby 6dpo ale nie czuję nic ,zero ...ani brzuch ,ani plecy ,ani piersi i sluzu praktycznie brak ....wczoraj troszkę dokuczaly mi plecy i takie niby klubie e lewym jajniku ,dziś całkowita cisza ....nie wydaje mi się żeby się udało u mnie w tym cyklu ,jestem podlamana ....mam nadzieję ,że Wam się uda kochane

Gość Martka 10
Gość 321 mam podobnie do Ciebie. Wykonałam test, ale wyszedł negatywny, powtórzę za kilka dni może za małe stężenie hormonu było, aby pokazał test. Kłucie jajnika nadal mam, szyjka macicy nadal bardzo wysoko. Po plamieniu więcej krwawienia nie było. Któraś może robiła test clearblue digital? teraz kupię zwykły test strumieniowy.

Gość Gość321
Jeju dziewczyny, ale masakrycznie się czuję. Może mam takie osłabienie organizmu, nie wiem.... w głowie mi się kręci, słabo jak diabli też będzie 2-3 dzień, ale dzisiaj jakieś apogeum a tu pracę trzeba napisać...;/ na szczeście moje "plamienie" ustało, raptem parę kropel, a stresu co nie miara. Rano pewnie za szybko na test? cierpliwością nie grzeszę;/ poprzednie też wyszły negatywne

Czytałam bardzo pozytywne opinię o tym teście ,jedyne co mnie troszku zniewala to cena ,na kieszeń Polaka niebotyczna ....

Gość Martka 10
Jak kupiłam poczytałam opinie i znalazłam tylko kilka pozytywnych, większość niestety była negatywna. U nas nie są takie drogie. Sprawdzę jeszcze zwykłym testem. Póki co staramy się nadal :)

Gość Paula 24
Gość bardzo możliwe że to plamienie implantacje jeśli tak to hcg będzie się wytwarzalo po 48h, Nigdy nie stosowałam tego testu prawda taka że praktycznie każdy test jest dobry jeśli hcg jest w moczu to test to wykryje... U mniq e choroba pełna para... Zatoki, i teraz jeszcze ucho mam zatkane i boli... :( słaba jestem strasznie... Polecacie coś domowego na wzmocnienie organizmu?

Gość S992
Angelowa przecież nie musisz mieć objawow juz kilka dni po owu :-) niektóre kobiety nie maja nawet do kilku tygodni:) wiem ze ciężko ale lepiej nie myslec o tym :) Paula pewnie jakis miód i czosnek :D a jak starania? Odkładacie czy nie? :)

Gość Paula 24
Troszkę działalismy, Troszkę nas poniosło... :P ale nie liczę na sukces w tym cyklu dalej nie miałam owulki, miód tak nawet robię sobie herbatę z miodem i cytryna, ale czosnek... Nie bardzo

Gość S992
Paula jesteś pewna ze nie mialas? Ja jeszcze nie umiem okreslic kiedy mam ...

Gość Paula 24
Badam szyjke codziennie, nie było śluzu płodnego, myślę że na dniach powinno coś być... Teraz po tym poronieniu to nie wiadomo kiedy ta owulka będzie...

Kate My też weekend urodzikowo spędziliśmy :) S992 Mi też się wydaje że w tym cyklu nic z tego... ale czas pokaże co i jak. Paula Trzymam kciuki za Ciebie. Kushina Dopiero teraz się zaczyna martwienie, i później też do samej śmierci się człowiek martwi i swoje dziecko. Gość321 Też wydaje mi się że to plamienie implatacyjne. Trzymam kciuki. U mnie w sumie oki, cyce nadal bolą brzuch ćmi jak na @ śluzu jest tak jakby więcej, mam uczucie mokrości... za 4 dni termin @ zobaczymy co to będzie..

Gość gość
Witam. Często wchodzę na wasz topik mimo tego ze nie jestem w ciąży ani sie nie staram bo moja coreczka ma juz roczek. Wchodzę dlatego ze pamiętam moje starania przeżywania rozterki żal gdy miałam okres... I strach kiedy byłam w ciąży i balam się o dziecko. Gratuluje wszystkim co są w ciąży :) i życzę wszystkim tym które sie starają upragnionych dwóch kresek. I pamiętajcie ze czasem trzeba odpuścić nic na sile a los sie do was usmiechnie:)

Gość S992
Becik u mnie od wczoraj tez uczucie mokrosci i @ za 4 dni ;)

Gość Paula 24
A u.mnie właśnie pojawił się śluz płodny... Czyli to już... Kurcze a ja dalej zasmarkana

Gość Gość321
a miałyście tak jakby uczucie obrzmienia, napuchnięcia pochwy?? strasznie dziwne uczucie;/ oczywiscie nie wytrzymałam, teścior negatywny....

Gość KateA92
Bylismy u lekarza, ale w sumie niewiele zobaczyliśmy - pęcherzyk ma dopiero 7mm.... patrząc na datę ostatniej miesiączki jest za maly.... :( Pobrał mi dzisiaj krew, aby zmierzyć poziom hormonu bhcg i w środę rano idę powtórzyć jeszcze raz to badanie krwi - jeśli hormon wzrośnie to znaczy ze wszystko jest ok a kruszynka jest taka malutka bo owulacja była późno. Tyle. Także czekamy aż pęcherzyk urośnie i pojawi się w nim zarodek z serduszkiem... czekam teraz jaka na szpilkach do środy

Gość S992
Paula to masz jeszcze kilka dni, moze wyzdrowiejesz :) KateA92 wszytsko ma sie ku dobrej stronie :-) Gość321 a kiedy masz mieć @ dokładnie? Ja Kupilam Dzis dwa testy i kusza ... Zastanawiam sie czy jutro jednego nie zrobić ale to bedzie 3 dni przed @ ...

Gość Gość321
Kate trzymam kciuki za pozytywne wiadomości!! okres powinnam mieć 11, ostatnio miałam cykl 26-dniowy, przy 28-dniowym 13.05.... Niektóre już widzialy bladziutką kreseczkę, a u mnie nic.... owszem, moje oczy sobie co nie co uroją, ale tak na prawdę jej tam nie ma:(