Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiex 2

Brzydka wagina

Polecane posty

Gość Kasiex 2

Chce napisać o czymś co wprawia mnie w kompleksy. Otóż mam bardzo brzydką wręcz odrzucającą wagine. Wargi sromowe wiszą kilka cm, są ciemno brązowe zresztą jak wszystko obok, pozatym jak rozciągne je na bok to robi mi się między nimi wielka dziura mimo że jestem dziewicą. Jak by tego było mało to nie są symetryczne i jedna jest dłuższa od drugiej. To wygląda tak strasznie, że nawet nie mogę tam patrzeć. Wstydze się ją komukolwiek pokazać. W realu widziałam tylko cipkę mojej siostry, która jest zupełnym przeciwieństwem mojej. Przeglądałam zdjęcia w internecie i nigdzie nie znalazłam równie okropnej co moja. Boję się, że żaden chłopak mnie nie zechcę, a nawet ucieknie. Jak zacznę pracować chcę podać się operacji plastycznej i coś z tym zrobić :( Tak się z tym źle czuje. Ma któraś podobnie? ;(

Gość gość
nie bedzie mnie juz przy nim kiedy bedzie chory, stary i umierajacy

Gość gość
jestes przewrazliwiona . wagina to nie twarz :) wyluzuj.

Gość gość
Bosze jakie wy macie problemy, ja w tym wieku zastanawiałem się czy zagrać w kosza czy nogę.

Gość gość
Jak masz jakiegoś dobrego kolegę, to poproś go aby ci zrobił minetkę i zobaczysz że wymyślasz jakieś bzdury i kompleks ci przejdzie.

Gość Kasiex 2
gość dziś A skad wiesz ile mam lat?

Gość gość
No stara raczej nie jesteś skoro masz takie dylematy, no chyba że rocznikowo jesteś starsza niż emocjonalnie.

Gość gość
mam podobny problem. długo się wahałam przed rozpoczęciem życia seksualnego, ale okazało się, że mojemu chłopakowi totalnie to nie przeszkadza. nawet nie zauważył a wszystko układa się świetnie. kiedyś troche go podpuściłam, bo on miał przede mną chyba z 2, czy 3 dziewczyny, powiedział jedynie tyle, że tak jak każda twarz jest inna, tak tam na dole każda jest inna. tyle. nie przejmuj się tym aż tak bardzo bo bez sensu się będziesz blokować przed cudownymi doświadczeniami i nigdy nie będziesz do końca szczęsliwa. zaakceptuj siebie, a jeśli po latach faktycznie to nie pomoże, wtedy zdecyduj się na operację.

Gość gość
Jesli zdrowa, to każda ciipka mi sie podoba. Z gory wiem, ze i Twoja bedzie mi sie podobać. Wstaw zdjęcie, to zobaczymy. Jestes po prostu młoda i mało jeszcze rozumiesz. Trzeba Ci jeszcze duuzo rzeczy wytłumaczyć.

Gość gość
Cipka ani nie wygląda jakoś zniewalająco, ani nie pachnie kwiatami. A jednak...od tysięcy lat faceci przelewają krew i dopuszczają się różnych wyczynów, by ją posiąść.

Gość gość
No wlasnie, a ta młoda dziewczyna tego nie rozumie. Nie ma brzydkich c***ek. Wyjątkiem od tej reguły sa rożne ich choroby.