Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy KOD domaga się nie wiadomo czego że tak ich hej tują?

Polecane posty

Gość gość

To są oczywiste sprawy

Gość gość
Oczywiste jest dla ludzi zdolnych do krytycznego myślenia, że KOD to tylko narzędzie starego układu władzy. Kijowski to mały śmieszny megaloman, który próbuje wreszcie wygrać los życia. Duża część aktywistów, to ludzie wyrośli z milicji, sb, ormo, różnych układów peerelowskich. Zlewać ich ciepłym moczem, tak jak TK i Rzeplińskiego. Pokazać siłę i nie ustępować ani na milimetr. W końcu pojmą, że ich czas się skończył.

Gość gość
mam nadzieje że nasz rząd nie ugnie się

Gość gość
Tez tak myślę, że należy olewać ciepłym moczem podstawy istnienia państwa, takie jak Konstytucja czy TK. Trzeba pokazac siłę i naśladowac w tym komunistów którzy właśnie tak robili a niedługo dołączymy do Rosji i wtedy będzie nam dobrze a Kaczyński zostanie pierwszym sekretarzem i prezydentem jak Łukaszenka. Wtedy będzie świetnie i wspaniale. A na razie należy zwalczać i obrażac ludzi walczących o Polskę demokratyczną i wolną.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś X Tych, którzy nie płacą alimentów piszemy z małej litery, a więc kijowski :)

Gość gość
To i kaczyński bo on też nie płaci alimentów.

Gość gość
demokracja jest systemem głupim, który tylko dzieli i skłóca ludzi między sobą

Gość gość
Demokracja to zły system ale jak na razie ludzkość niczego lepszego nie wymyśliła. Co prawda PiS ciągnie do socjalizmu ale to nie oznacza, że to jest dobry system.

Gość gość
Aż 74 proc. Polaków uważa, że wyrok Trybunału Konstytucyjnego z 9 marca powinien zostać opublikowany - wynika z sondażu IBRiS dla "Rzeczpospolitej".

Gość gość
gość dziś [22:39 X Przed wyborami krzyczeliście, że JarKacz wywoła wojne z Rosją, a teraz nas przyłaczy do niej? Logika leminga :O

Gość gość
monarchia jest systemem o niebo lepszym niż złudna demokracja

Gość gość
Po wojnie która przegramy Polska zostanie przyłączona do Rosji. Wystarczyło pomyśleć pisuarze.

Gość gość
Monarchia jest systemem lepszym ale dla tych którzy zostana królem i jego dworem. A lud będzie musiał na to wszystko zapracowac.

Gość gość
:D pisuar brzmi jak komplement ;)

Gość gość
ludzie jak wojna z ruskimi będzie to ruskie zostaną naszym landem tak czy siak dominacja nad europom jest korzystniejsza dla naszej ojczyzny niż bycie niewolnikiem szkopów w dodatku chcą w prezencie dać nam nachodźców

Gość gość
A lud będzie musiał na to wszystko zapracowac. x nie wiem czy wiesz, ale w demokracji musisz pracować na o wiele bardziej rozbudowany Aparat Państwowy niż ma to miejsce w Monarchii.

Gość gość
Cmoknij sie z Markela

Gość gość
ja jestem za monarchią moi przodkowie byli z arystokracji a ja żyję gorzej od nich

Gość gość
aparat będzie tak samo rozbudowany jak teraz zakłądając, że będziemy mieć takie same prawa jak współcześnie.

Gość gość
Aparat Państwowy w demokracji rozrasta się bez żadnej kontroli ponieważ demokratom nie zależy na minimalnym i silnym państwie lecz na setkach tysięcy bezsensownych stołków utrzymywanych za pieniądze podatników. Monarchia trzyma w ryzach rozmiary Aparatu Państwowego.

Gość gość
Nieprawda bo w Anglii jest tak samo rozbudowany system administracyjny jak w Polsce a w Hiszpanii jeszcze bardziej.

Gość gość
Nieprawda bo w Anglii jest tak samo rozbudowany system administracyjny jak w Polsce a w Hiszpanii jeszcze bardziej. x ponieważ są to monarchie parlamentarne a nie absolutne i na czele tych państw stoi monarcha który w każdej chwili może zawiesić pracę parlamentu

Gość gość
Ale pitolisz

Gość gość
ja akurat mam inną wizje POlski niż kodowcy, i co teraz?