Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćddddd

mam dość życia w polsce

Polecane posty

Gość gośćddddd

jak w temacie marne zarobki tyranie po 12 h i dalej mnie na nic nie stać.. na rozmowach jakieś zj****e pytania ile Pani chce zarabiać ? jak powiesz za mało to cię przyjmą jak się cenisz mają dziesięciu na twoje miejsce.. albo wogole nie oddwaniają choć obiecywali..albo zaproszą na bezpłatne dni próbne... ja p*****leee

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona i polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu źródło list of countries by Human development Index 2015 a wg PKB na osobę polska jest 47 najbogatszym krajem świata bo w rankingu jest na 47 miejscu na 193 kraje wzięte w rankingu źródło PKB per capita

Gość gość
Też ku*** mam dość i założyłam wątek, który ma pomoc mi zdecydować czy zwolnić się z roboty. 240 godzin rypania w miesiącu za 10 zł za godzinę.

Gość gość
Jak marme zarobki jedynie w krajach takich jak w Europie zachodniej USA kanadzie Australii nowej Zelandii Japonii Korei PD i kilku innych zarabia się więcej niż w Polsce w 49 krajach świata zarabia się więcej niż w Polsce a w około 150 mniej polskie zarobki są jedne z najwyższych na świecie dwa razy wyższe niż średnia światowa więc nie narzekaj

Gość gość
Polska płaca minimalna na 23 kraje UE które wprowadziły płace minimalną polska jest w połowie stawki na 12 miejscu na 23 kraje

Gość sorry ludzie
granice otwarte, nie pasuje to można zawsze wyjechać, ale narzekać i nic nie robić to nie wypada

Gość gośćaikkakak
ale ja nie chce wyjezdzac chce godnie zarobic w swoim kraju.. anie zamiatać kapustę na placu w Londynie..albo czyścic paznokcie arabom w Luton i jeszcze dostać kosę... to co się dzieje w tym kraju jest chore.. ciągłe śmieciówki brak doceniania ludzi ileż można ..przez takie coś nie mam perspektyw na przyszłość.. nie stać mnie żeby coś odłożyć..bo paz prezi ma 30 tysiecy a ludzie 1500 ,...a nie wiem skad macie te statystyki z placami

Gość gośćhahha
i szczerze to ja sie tu zarzynam a nie nic nie robie...po studiach...pracuje na dwa etaty...nie mam na nic czasu.. wydaje na biezace sprawy .. nie mam pespektyw ...choc jestem ambitna ..no moze nie mam znajomosci sorry:)

Gość gość
Dalej głosujcie na PO i PiS.

Gość prawdziwy_polak_patriota
te 10 zł to brutto czy netto k'urwo j'ebana

Gość gość
Przecież poczytajcie te rankingi napisane powyżej i o polskiej płacy minimalnej napisałem powyżej i polskie zarobki są jedne z najwyższych na świecie i poczytajcie o mieście namysłów