Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polski bus

Polecane posty

Gość gość

Hej, jadę za niedługo Polsim Busem za granicę. Podróż ma trwać ok 6/7 godzin. Mam 19 lat i moje pytanie brzmi- czy bezpiecznie jest jechać samej? Czy busy jeżdżą pełne czy zdarza się, że jedzie tylko jedna osoba?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Oczywiście, że jest bezpiecznie :) Ja jechałam polskim busem sama w wieku 20 lat do Berlina a tam przesiadałam się do Hamburga. Polski bus zazwyczaj jest prawie cały zapełniony, raz w życiu spotkałam się z sytuacją, że na trasie Warszawa - Katowice jechało tylko 10 osób :) Nigdy nie spotkałam się również z sytuacją, że jechała ze mną jakaś chołota, która z tyłu robiła sobie imprezę.

Gość gość
ja zawsze korzystam z oferty biura podróży Alfa Tour bo co roku jeżdżę za granicę a jeszcze nigdy nie miałam jakiś nieprzyjemności z nimi:) Warto też podkreślić, że ceny mają spoko i komfort na wysokim poziomie

Gość gostekkostekmostek
Generalnie jest to spokojna i dobra opcja na transport. A już w ogóle, jeżeli nie mamy innej alternatywy. Raczej nie ma sytuacji, że jedzie tylko jedna osoba, jest to możliwe tylko statystycznie. Nie masz się czego obawiać. Miłej podróży. A, i polecam rzucić okiem na ten artykuł: www.589.pl/doskonaly-przewoz-osob-polska-szwajcaria/ tam jest wszystko opisane.

Gość Tekelka
Jechałam ostatnio do Nieniec Eurobusem. Na pewno jest komfortowo-nie czuć że się jedzie. Można zamówić bilet przez ich wyszukiwarkę na stronie. Bardzo łatwo w razie ‘w’ można się z nimi skontaktować – wiem z autopsji:) Mój pierwszy bilet przez przypadek kupiłam nie na tą datę co trzeba i o dziwo całkiem szybko się do nich dodzowniłam. Sam konsultant był miły i pomocny. Szczerze polecam:)