Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem po stazu

Polecane posty

Gość gość

Witam, byłem na 3 miesięcznym stażu, skończyłem 7 marca, nie miałem konkretnie wyznaczone co mam robić, wycinalem krzaki, po jednej stronie jezdni wycialem wszystkie Ale po drugiej nie zdarzylem, dosyć sporo zostało, i jedna. Kobieta która mnie nadzorowala. Lecz nie była opiekunem kazała mi dokończyć, ale ja się n ie zgodziłem, co robić??, sekretarz gminy już raz powiedział że to on wydaje mi polecenia i nie mówił żebym dokonczyl

Gość gość
To byl staż pracownika socjalnego

Gość gość gość
staż się skonczyl czyli do widzenia. Nie musisz nawet palcem im kiwnąć nie wspominając o wykonywaniu pracy dla nich. To, ze czegos nie skonczyles nie ma absolutnie zadnego znaczenia. To był staż ograniczonyczasowo a nie zadaniowy. A pewnie to byl staż bez obowiązku zatrudnienia na choćby miesiąc?

Gość gość
Że co? Skończyłeś staż i każą ci przyjść pracowac ZA DARMO? Zgłaszasz ten fakt w Urzędzie Pracy, który wysłał cie na ten staż. Pracodawca- wyzyskiwacz prawdopodobnie za karę nie będzie już mógł ubiegać się ponownie o stażystów w UP z racji takiego łamania praw pracownika, którym de facto byłeś.

Gość gość
Brygadzista oberwie bo cie nie dopilnował

Gość gość
czy się stoi czy się leży 500 zł się należy