Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gniazdo

Rocznica! Help! :)

Polecane posty

Gość gniazdo

Niedługo mam 4 rocznicę z moim ukochanym. Ostatnimi czasy niezbyt nam się układało i był to dla nas obojga zły okres. Teraz staramy sie wszystko naprawić i poskładać od nowa, w związku z tym chciałabym przejść w tym roku samą siebie i wymyślić coś ekstra, co sprawi, że mój kochany będzie naprawdę szczęśliwy. Co roku chodzimy na rocznicę na elegancką kolację itp., więc sama kolacja nie wystarczy. Chciałabym dowiedzieć się jakie Wy macie pomysły, co robiłyście, albo zrobiłybyście dla swoich ukochanych by sprawić im przyjemność? :)

w związku z tym chciałabym przejść w tym roku samą siebie i wymyślić coś ekstra, x Albo chcesz coś wymyślić, albo szukasz gotowca, zdecyduj się

Gość gniazdo
Przykro mi, że masz gorszy dzień. Nie zamierzam wdawać się w dyskusję z internetowym hejterem. :) Pozdrawiam.

Nie jestem hejterem , lubie pomagać logicznie piszącym odobom ,tylko właśnie w Twojej wypowiedzi jej brakuje ,bo albo chcę coś wymyślić, albo szukam gotowego pomysłu :O

Gość gniazdo
Jeśli nie rozumiesz tego, że szukam inspiracji, to przykro mi, że tak kiepsko u Ciebie z logicznym myśleniem, którego tak zawzięcie poszukujesz u innych... Nawet gdybym szukała gotowca, to cóż w tym złego, skoro komuś sprawię tym przyjemność? Idź pisac gdzieś, gdzie masz coś mądrego do powiedzenia. Ja nie proszę o zdanie zakompleksionego onanisty...