Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez samotność, nie mam motywacji do niczego.

Polecane posty

Gość gość

Życie jest bez sensu, pracujesz , a w życiu prywatnym nudy , co to za życie?.

Gość gość
Samotność to nie powód by nic nie robić.

Gość gość
Tez tak mam do tego zlamane serce

Gość gość
Fajny ten kroliczek tylko drogi trochę

Gość gość
I dlatego jesteście samotni, bo jesteście nudni, skoro sami ze sobą się nudzicie, to czym chcecie zainteresować partnera? Znajdzie to to sobie dziewczynę lub chłopaka i uczepi się jak go/jej jak rzep... masakra.

Gość gość
A jesteśmy nudni bo jesteśmy samotni i nie mamy obycia w relacjach z ludźmi. Błędne koło. Pomysl przyglupie zanim coś napiszesz. Ciężko by ktoś przesladowany psychicznie albo z depresja był dusza towarzystwa :O

Gość gość
Jesteście nudni, bo jesteście nudni... nie macie żadnych pasji i zainteresowań, siedzicie na forum, jęczycie, marudzicie. Posiadanie partnera to nie zabawa i nie sposób na nudę, nikt nie będzie miał zamiaru was zabawiać abyście się tylko nie nudzili.

Gość gość
Ciężko by ktoś przesladowany psychicznie albo z depresja był dusza towarzystwa x Od tego jest psycholog, a nie facet czy kobieta, po co ktoś ma brać sobie kogoś rozchwianego emocjonalnie za partnera? Tacy ludzie są toksyczni i wymagają opieki psychologa, a nie związku.

Gość gość
Dokładnie. Poza tym - jeżeli ktoś jest nudny tzn ze jest mało inteligentny.

Gość gość
A co ci psycholog pomoże , co da ci dziewczynę, albo jak jesteś biedny pieniądze ? , przestań , pogada ci , i dalej będziesz ten sam problem miał.

Gość gość
Mi nie chodzi o dziewczyne a o znajomych, przyjaciół. I nie jestem autorem!

Gość gość
A pasje to ja mam tylko przez samotność nie chce mi się ich realizować bo jak tu chodzić wszędzie samemu.

Gość gość
13:59 Co za głupia teoria. Właśnie jest inteligentny bo nie fasvynuje się gownami typu nowe buciki, błyszczyk, bobas koleżanki i ploteczki. O tym między sobą gada 90 % społeczeństwa. I weź z debilami teraz gadaj i udawaj że jest cacy.

Gość gość
Psycholog wyleczy cię z depresji tłumoku, kto chciałby mieć partnera który miewa stany depresyjne i jest najzwyczajniej trudny we współżyciu i odwala co chwila jakieś szopki. Ludzie inteligentni się nie nudzą, bo zawsze jakoś sobie zajmą czas.

Gość gość
Taa chyba ogladaniem trudnych spraw w tv :D

Gość gość
Według waszych posranych teorii ludzi bez większych problemów tzw lekkoduchy byle gów/wnem się zajmie i jest happy bo nie ma zmartwień to inteligentni, i w ogóle z***biści, a jak ktoś ma problemy poważne przez co odechciewa mu się wszystkiego to nudziarz, debil i katastrofa ogólnie.

Gość gość
Serio? Ja tam zatęskniłam za samotnością i czerpię z niej garściami.

Gość gość
Osoba której odechciewa się wszystkiego jest właśnie taka jak ty... chamska, wulgarna, uważasz się za pępek świata i chcesz być w centrum zainteresowania i tylko po to chcesz kogoś mieć, aby się nie nudzić i aby ktoś zajął czas w twoim beznadziejnym życiu, bo wtedy szybciej ci oni minie. Nie tędy droga.

Gość gość
Wulgarna? Zapoznaj się ze znaczeniem tego słowa? I kto powiedział że kogoś chce mieć? Absolutnie nie chce żadne związki z przymusu itp dla mnie liczy się tylko prawdziwe obustronne uczucie wszystko inne jest gó/wno warte. Po prostu nie pasuje mi bycie odludkiem a nie potrafię tego zmienić.