Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

jak ja nienawidze lewakow!

Polecane posty

Gość gość
lewak kojarzy się z "lewizną", przekrętami i oszustwami

lewak to dla mnie taki typ[ ktory gardzi Polska i Polakami i cala nasza tradycja i kultura. Oni chca by Polska wzorowala sie na krajach zachodu. Wedlug nich wszystko co klasyczne i tradycyjne jest zle. I zobacz jacy to sa hipokryci. Z jednej strony mowia ze bronia praw kobiet itp ale nie przeszkadza im to wpuszczac islamskich imigrantow ktorzy traktuja kobiety gorzej niz psy! Do tego lewacy sa zwolennikami mordowania nienarodzonych dzieci

Gość gość
Lewak - jest to osoba mająca chorobliwie dziwne zakusy do cudzej własności, a szczególnie zakusy do twojej osoby jako własności twierdząc, że coraz większa część tej własności powinna być tobie zabierana przez państwo i wykorzystywana na "pożytek społeczny".

Gość gość
ja nie rozumiem czemu ludzie chcą aby Polska naśladowała zachód jeżeli tak będziemy czynić to zawsze będziemy w tyle musimy iść własną drogą a nie wydeptaną przez innych

Pod Twoją krytykę można podciągnąć to co robią też niektórzy konserwatyści i liberałowie. A czy to są lewacy, raczej nie.

Gość szybki prawicowy lopez
:-D:-D:-D

Gość gość
Może za komuny zachód robił jeszcze wrażenie na Polakach, było tam wszędzie kolorowo i wyglądało na bogato jednak Polska nadrobiła zaległości więc nie ma się już czym podniecać. Zachód jest już trupem na własne życzenie niszczonym przez socjalistyczne lewactwo.

Gość gość
prawaki to zwykle narodowcy oddani katolicko feministycznej idei

Gość adriano lopez
albo inaczej. Po prostu jestem normalny. Chce żyć w normalnym społeczeństwie. Bez jakiś dewiacji genderystów. Bez radykalnych muzułmanow. Tak jak jest teraz w Polsce jest ok

Gość gość
lewak to na ogół głupek z pretensjami do całego świata, niedorajda życiowa której przydarza się w życiu wszystko co najgorsze i nic nie wychodzi, oczywiście winnych własnej głupocie szuka zazwyczaj nie tam gdzie potrzeba

Gość gość
gośc up-zamiast słówka lewak wstaw narodowiec-i wszystko się zgadza:-D

Gość gość
a dlaczego niechcesz gender?? ja przez odciecie od drugiej plci pozostalem prawiczkiem, a tak to mialbym latwiej, chocby samo obcowanie z nagością płci drugiej!!

Przy mnie gdy ktos wypowiada te ochydne slowa "lewak, lewica, demokraci" itd. To moj remington sam zaczyna strzelac jeszcze w kaburze. :)

gender to wielka pulapka. Ocziwiscie ja szanuje kobiety i nie trzeba byc genderysta zeby akceptowac rownouprawnienie :) W gender najgorsze jest to ze walczy sie z cechami meskimi. Takimi jak sila stanowczosc. Dzis wmawia sie chlopcom ze agresja jest zla ze nie mozna sie bic itp. Skutki tego sa fatalne. Powoduje to zniewiescienie mezczyzn. Tacy mezczyzni nie potrafia walczyc nie maja w sobie odwagi. Konsekwencje tego mozna bylo zobaczyc w Kolonii gdzie arabskie hordy atakowaly Niemki a N iemcy nic nie zrobili. To wlasnie byli faceci wychowani w ideologi gender. Nie potrafili obronic tych kobiet przed barbazyncami

Gość gość
Nie ważne czy lewy czy prawy but będzie miażdżył twoją krtań, te pojęcia są już złudzeniem z zamierzchłych czasów. Lepiej zainteresujcie się Libertarianizmem czyli ideą prawdziwej nieskrępowanej wolności.

Gość
Hej Lopez. ;) Widzę że przeniosłeś się na główną. :)

Co znaczy za nic ,, tradycję i kulturę''. posługujesz się utartymi schematami.