Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeszmacooona

Problem z męzem

Polecane posty

Gość zeszmacooona

Witam wszystkich. Chciałam was prosić o poradę. Jestem żoną od prawie 10 lat, mamy dwójkę wspaniałych dzieci, córka ma 9lat a syn 5lat. Gdy poznałam mojego męża byłam najszczęśliwszą osobą na świecie. Zamieszkaliśmy z jego rodzicami, z którymi dobrze mi sie układa. Problem polega na tym że czuję się niedoceniana przez męża, mam niską samoocenę, czuję się jak mała dziewczynka pytająca tatę o zdanie w każdej sytuacji, nie jestem szczęśliwa. Coraz częściej jestem zmęczona życiem, nie dziećmi, ciągłymi docinkami ze strony męża. Powiem jeszcze że nie pracuje, jestem tzw gospodynia domową. Moje dodatkowe zajęcie zarobkowe to sprzedaż odzieży używanej dla dzieci. Spędzam dziennie przy komputerze jakieś 5 godz z przerwami na uszykowanie obiadu. O obowiązkach jakie jeszcze mam pod sobą nie będępisac kazda kobieta o nich wie. Pranie, sprzatanie itp. Do obowiazkow meza nalezy 8 godzin pracy + ........hmmmmmm no własnie. W skrocie myje sie, je, śpi i reszte czasu poswieca na komputer. Zaznaczę ze jest pedantem. Najbardziej boli mnie to ze ja wyciskamz siebie siudme poty a odkad umarł on nie jest dla mnie oparciem. niepotrzebuje jego pomocy fizycznej tylkoemocjonalnej, zeby mnie wspieral. Niestety nie moge na to liczyc. Problemy ze stosunkiem tez sa, on by tylko robił to tak jak on chceikiedychce. Nie rozumie moich potrzeb. Wiele razy rozmawialam na trudne tematy, ale kazda rozmowa kończy sie zloscia. Nie potrafie mu przekazac moich odczuc. Prosze o pomoc moze ja robie (...) :(

Gość gość
buahaha :)

Gość gość
kto umarł? akurat to zgubiłaś

Gość gość
babka umarla :)