Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgosia89

Duże i garbate nosy u kobiet

Polecane posty

Gość gośćgosia89

Mam nos podobny do nosa aktorki Sabriny Impacciatore, tyle że nie jest aż tak skierowany do dołu, a jest większy i bardziej garbaty, a mam małą głowę, więc z profilu wyglądam dosyć nietypowo... Spotkałam się już z wieloma obrazami, porównywano mój nos do wszystkiego, śmiano się z niego itd. Cóż, ludzie bywają okrutni. Nawet gdzieś będąc wśród obcych ludzi wszyscy się patrzą na mój profil. W mojej opinii duże nosy są ładne. I choć jak byłam mniejsza straszliwie nienawidziłam swojego nosa i wszystkich, którzy się ze mnie śmiali, to dziś myślę, że takie nosy choć są charakterystycze, to dodają uroku, i oczywiście oryginalności wśród milarda prostych i zadartych nosków. Np. nie wyobrażam sobie Marii Valverde z małym noskiem. Jest piękną aktorką, a jej nos pasuje do niej idealnie. A Wy co sądzicie o dużych i garbatych nosach u kobiet? Macie takie, chciałyście lub miałyście operację?

Gość gość
Tez mam taki i dobrze się z nim czuję...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja mam garbaty nos i chciałabym usunąć garba ale póki co mnie nie stać :D chociaż przyznaje ze nigdy nikt sie ze mnie nie wyśmiewał z tego powodu

Gość gość
Oby to było jedyne zmartwienie, jakie będziesz miała w życiu 🖐️

Gość gość
Nos ma pasowac do twarzy, to, ze cos jest unikatowe nie znaczy, ze jest ladne

Gość gośćgosia89
To fakt...