Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet jedynak

Polecane posty

Gość gość

Tylko bez złośliwości. Zalety : -nie pali i nie pije - ma stałą pracę, może nie kokosy ale nie najniższą -mieszka sam (mieszkanie po dziadkach) - kulturalny (tzn nie klnie, nie obraca sie w patologii, postudiach więc można z nim pogadać) - nie jest typem bawidanka, babiarza wady: - mama mu gotuje, pierze (on to potem odbiera od rodzicow) - nie umie gotować (tylko gotowe dania z mikrofali) - jego słowa to "mężczyzna to duże dziecko ktorym czasem trzeba się zająć) - nie słowny (zwykle się spóźnia, zapomina o obietnicach, często rzuca słowa na wiatr) - sam z siebie mało co zrobi (trzeba mu przypominać aby zrobił to i to, zadzwonił tu i tam itd) - normą są nieustanne telefony od matki (gdzie jesteś, co robisz, przywieżć ci obiad?) i jej wizyty w jego mieszkaniu pod jego nieobecność (posprząta, ugotuje, zakupy zrobi itd). Może głupio brzmi, ale czy po ślubie jest szansa że się odmienmi, czy raczej nie (czego sie obawiam). W sumie nie jest żle, bo nie pali nie bije, nie pije , pracuje....nawet jest przystojny, miłośc miłością, ale czy to wystarczy?>

Gość gość
Acha , wiek 39 lat.

Gość carownica
Bedziesz miala duze dziecko w domu, bedziesz sprzataczka, a mamusia bedzie zawsze wazniejsza od Ciebie. Plus jest taki ze nie bedziesz splacac kredytu przez 30 lat jak inni.

Gość gość
Nie zmieni sie raczej jak Ci to teraz przeszkadza to po slubie bedzie ie to wkur... i juz nic z tym nie zrobisz zastanow sie czy dasz rade tak zyc.chyba ze mamusia i tobie bedaie gotowala sprzatala i prala to w sumie bedzie milo:D

Gość gość
carownica dziś Bedziesz miala duze dziecko w domu, bedziesz sprzataczka, a mamusia bedzie zawsze wazniejsza od Ciebie. Plus jest taki ze nie bedziesz splacac kredytu przez 30 lat jak inni. mmm Tego się obawiam. Nie mam już 18 lat i wiem, że miłość sama nie wystarczy kiedy przyjdzie proza życia.

Gość gość
No dobra, a co z tymi zaletami, że jest spokojny, inteligentny, przystojny, wykształcony i ma pracę? Może wystarczy?

Gość carownica
To pomieszkaj z nim troche zanim sie zdecydujesz na slub

Gość gość
a ja myślę że dla ciebie jego największą zaletą jest to,że cię w ogóle chciał!

Gość gość
16:42 hehe co piszecz z wlasnego doswiadczenia ????

Gość gość
Duże ryzyko, że wyjdziesz za synusia z mamusią, zamiast za mężczyznę. Teściowa w waszym małżeństwie. Non stop. Pytanie kto dla niego będzie ważniejszy.

Gość gość
dobrze wiesz jak będzie autorko więc po co się pchasz w to bagno? byle by mieć faceta?

Gość gość
Wyszlam za maz za jedynaka. Masakra. Facet w miare samodzielny ale matka apodyktyczna Mieliśmy kryzys to latal do niej i relacjonowal wszystko. Jak wychodzilam gdzies to zaraz dzwonili miedzy soba i jak to ze sie nie tlumacze przed nimi. Gdybym nie miala syna zostawilabym go juz dobre kilka lat temu, ale ten moment jeszcze nastapi. Za to mam kochanka bo nie bede marnowala najlepszych chwil zycia, nawet nie śpimy z mezem od kilku lat ale z tego już mamusi sie nie wyspowiadal. Uswiadomilam ja mina bezcenna szkoda ze zdjęcia nie zrobiłam :) kochanek jedynak, miedzy mna a nim prawdziwa milosc. Na początku tez mama to tamto ale co sie okazało? Ze jesli sie kocha mozna mame odstawić oczywiscie w zdrowej normie. Jak jestem ja to ja a mama ma swoj oddzielny czas. Ostatnio nawet tel od mamusi nie odebral bo byl ze mna (co wczesniej sie zdarzało, ze mama dzwoni i sorry ale chce z mama porozmawiac) mysle, ze musi byc prawdziwe uczucie i rozmowa

Gość gość
2016.03.14 No i niech mi ktoś powie ze baby to nie Qrwy

Gość gość
Jesli to nie tajemnica to autorko ty ile masz wiosen?