Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężki charakter i sam.

Polecane posty

Gość gość

....mam trudny charakter. Introwertyk, którego ciężko "urobić".Nie mógłbym być z dziewczyną o cechach dominujących.Od razu coś wewnętrznie się we mnie buntuję.Mam swoje zdanie, którego się trzymam.Tak samo nie zniósłbym uwiązania na krótkiej smyczy, jak to się mówi. Ciężko też do mnie trafić, żebym naprawdę otworzył się przed drugim człowiekiem. Sporo się uśmiecham na co dzień, ale trzymam dystans.Ludzie to chyba wyczuwają.Nigdy nie lubiłem spotkań w większej liczbie osób, duszą towarzystwa nie jestem. Z drugiej strony, nie jestem emocjonalnie pusty. Cenie sobie lojalność i wierność.Posiadam pewną wrażliwość, empatie. Niestety tracę przez powierzchowność, brak otwartości.Chyba uważany jestem za sztywniaka. No i jestem sam, jakieś rady dla takiego przypadku?:)

Gość gość
Nie zmieniaj sie;p

Gość gość
jeśli się znajdzie ta jedyna to na pewno znajdzie drogę do twojego serca. Najważniejsze ze sam w sobie widzisz wady, które cie dyskwalifikują do związku. czas nad nimi popracować. nie wszystko od razu, ale małymi krokami. powodzenia :)

Gość gość
widocznie się nie nadajesz każda żona trzyma męża na smyczy

Gość gość
Ja jestem introwertykiem, i chciałbym taką Panią dominującą, związek Femdom. Paradoks, niby mam trudny charakter, ale dałbym się zdominować odpowiedniej kobiecie w związku i nie tylko, ale w innych układzie to by raczej nie przeszło.

Gość gość
Nie zmieniaj się! Jesteś taki i ktoś cie takiego pokocha. Ja chciałam się zmienić na te towarzyska, pewna siebie... myślałam,ze wtedy kogos poznam. To bylo zludne. Oszukiwanie samej siebie. I nagle spotkalam kogos jak ja,trudny charakter,nieśmiały,delikatny. Musisz się zaakceptować przede wszystkim.

Gość gość
Popuszczę ci smyczy jesli ty popuscisz mi.To działa w obie strony.Pasuje ?