Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ingakejt

watpliwosci prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ingakejt

Witam od ok 2 lat staramy sie z parterem o dziecko juz kilka razy mialam podejrzenia ze wlasnie sie udalo jednak bylo to bledne myslenie . Czytam duzo o zajsciu w ciaze na roznych forach i wiem ze nic na sile , wpadanie w manie checi dziecka tez nie pomaga.staralam sie do tych opini stosowac ale wiadomo czasami wychodzilo inaczej A teraz przedstawie wam zarys pewnej sytuacji i licze na jakies opinie . Moj Mezczyzna wyjechal za granice na tydzien 20-28.02 br. Ja niespodziewanie przestalam myslec o dziecku i jak to w zwiazku zaczelam tesknic za partnerem byc moze dlatego mysl o ciazy przeszla na dalszy plan. 29.02 br kochalismy sie oczywiscie byl pelen luz atosfera i to porzadanie dawno tak nie bylo oczywiscie zakonczenie bylo we mnie rzecz jasna . Nie myslalam ze moge zajsc w ciaze az do dzis. Z moich obliczen wynika ze dni plodne mialam wlasnie 29.02br. Dzisiaj juz mija 2 tydzien czyje sie jak bylo by to zatrucie chociaz i ciaza ma pobobne objawy , codzienne mdlosci, stan Podgoraczkowy, zmiana apetytu aa raczej inny smak tego co jem chleb stal sie slodki miedzy innymi . Nawet ostatnio zdarzylo ni sie omdlenie do tego sciskanie w brzychu i biegunka , oraz od kilku dni mam dosc duzo brazowego sluzu nie chce sie nakrecac dlatego pisze tutaj prosze o pomoc . Dziekuje i pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować